Capelle - Scoop Verstand op 0, frituur

Capelle - Scoop
Verstand op 0, frituur op 180!
0-180

Website laten maken Gouda - Website laten maken Spijkenisse
Young Boyz Golda weten weer wat scoren is. Spike weet wat incasseren is. Helaas moeten de sterkhouders van Spike met kratjes langs de kant toekijken. Overigens geen straf, want de dames spelen thuis dus genoeg te zien (compliment Website laten maken Gouda). Op de tribune zit er een man in een lange jas door zijn krant te gluren en waarschijnlijk de tussenstand door te seinen. Het valt extra op omdat hij de enige is die die wedstrijd echt wil zien. Zorg voor genoeg rook vooraf zodat je het valse voordeelkwartiertje van Feijenoord ook de das om doet. Website laten maken Gouda met voornamelijk velddoelpunten, Spike met een paar corners.
6-2

Website laten maken Prinsenbeek - Pelikaan
Wedstrijd om des keizers baard? het linker- of toch rechter rijtje! Mooi complex, lelijk spel. Snel affluiten en speciaalbier tappen.
2-5

Rapid - Ypenburg
Grote pot op hoogspanning, champagne gegarandeerd. Ypenburg heeft in het 2e seizoenshelft goede resultaten neergezet. De jonkies hebben een opdonder gehad paar weken terug maar laat zien dat het in vorm is. In de grote potten zetten Yp en Rapid het op papier prima neer. Vorige ontmoeting werd 1-1. Rapid heeft met het vorige kampioenschap de meest recente ervaring hoe je dit moet klaren en mag dit op eigen bodem nogmaals laten zien. Yp heeft een mega Website laten maken Bestelling op alle spiegels gedaan bij VidaXL en gaat met de nieuwste designerpoeders als wilde stieren het veld op. Hopelijk geen dopingcontrole... Wie als eerst zn kop verliest, verliest. Als er wordt gehockeyd wint Rapid.
4-2

Tempo - Dopie
De strijd om plekken 2, 3 en 4! Twee goede teams die willen en kunnen hockeyen. Het onderlinge resultaat tussen Dopie en Yp is niet in het voordeel van Website laten maken Delft waardoor alleen nog plek 3 in het vizier is. Dit maakt de mindset om een spreekwoordelijk overontwikkeld bouwkundig blok aan het been te zijn voor La Pucelle. Krabbegat wil doorstomen naar de 2e klasse en heeft schijt aan E=mc2. De echte relativiteitstheorie is helaas wel afhankelijk van de examenuitslag in de Bliekenstad. Een verhitte interne discussie ontstaat over de werkelijke afstand van de doeltreffende Website laten maken Delftse strafcorner. A2+B2=C2!, roept de keeper nog. maar het mocht niet baten. Deze intellectuele frequenties bereiken de breinen van Tempo niet waardoor het zich herpakt.
P.S. Jannes heeft weer contact gehad met zijn oude liefde uit Zeeland en degradeert zichzelf terug naar de 4e klasse. Iedereen blij, ook hier champagne.
5-3

Souburgh - Feijenoord
Wedstrijd start om 15:00, Competitievervalsing? Alblasserdam stuurt een verslaggever naar Spike om de uitslag door te seinen. In Kinderdijk gaan de molens tegendraads draaien zodat het grondwaterpeil onder de Alblasserwaardse Sahara een kunstmatig semi veld wordt. Feijenoord kan hierdoor opeens wel een bal naar de andere kant van de oase brengen en scoort. Kost een paar kratten maar ze blijven er nog in dit jaar.
0-1