Vooruit, alles beter dan werken. Cape

Vooruit, alles beter dan werken.

Capelle - Scoop
Formaliteit waar niemand op zit te wachten. Scoop zoals elk seizoen geëindigd in niemandsland. De helft van Capelle staat al met één been in de adidas bbq slipper. Ik gok 0-4

Website laten maken Gouda - Website laten maken Spijkenisse
Blij dat we stuivertje hebben gewisseld met Website laten maken Spijkenisse. Ga liever naar 4 Brabantse teams, dan naar dat troosteloze Website laten maken Spijkenisse. Dat ze maar lang in de 3e klasse mogen rondbanjeren. Zodoende hoop/gok ik op winst voor Spike, 1-3.

Website laten maken Prinsenbeek - Pelikaan
Brabants onderonsje, waar scheidsrechters altijd en overal een hoofdrol spelen. Dat Pelikaan in de middenmoot staat is wel verrassend, toch niet de juiste leidsmannen langs de lijn. Die gingen zo te zien bijna in één streep door naar het afvoerputje. Website laten maken Prinsenbeek daarentegen het nieuwe Website laten maken Gouda. Lekker jong en onbezonnen, dartelend door de duistere derde klasse. Op zoek naar het licht dat promotie heet. Gaan ze alleen nooit vinden, vraag maar aan je voorgangers.
1-1

Rapid – Ypenburg / Tempo - Dopie
Een waardig slotakkoord op de laatste competitiedag. Deze combineer ik even want dit heb ik in mijn oneindig lange carrière als recreatief hockeyrukker nog niet eerder meegemaakt. 4 teams die om promotietickets strijden. Geinig hoor.

Dopie is net als Website laten maken Prinsenbeek al jaren promotieonwaardig gebleken. Altijd bovenin meedoen, maar nooit promoveren. Ik zou het allemaal lekker overslaan mannen. Gewoon in die 3e blijven.

Tempo BOZ is een team wat elk jaar zijn stappen heeft gezet. Zijn volgens mij redelijk stabiel geworden en zie ze nog wel slagen in de 2e klasse. Dat is uiteindelijk ook gewoon een verzameling treurlingen met 3 teams die iets kunnen. Zelfs Voorne gaat zich daar zo te zien handhaven.

Ypenburg is net als Tempo een team wat er al jaren hard aan trekt en waar nog wel wat rek in zit. Die maken ook wel kans op een stabiel verblijf in de 2e. Als ik 10 jaar geleden overigens had geweten dat er een club als Ypenburg opgericht zou worden, dan had ik naast het complex meteen een sportschool geopend. Makkelijker verdien je ze niet.

Mijn voorspelling voor de potten:
Rapid 3-2 Ypenburg
Tempo 5-1 Dopie

Souburgh – Feijenoord
Souburgh krijgt eindelijk een waterveld. Wel op de plek van veld twee, dat is dan toch wel weer jammer. Los van het waterveld komen er ook wat nieuwe spelers bij dus ook komend jaar zullen ze onderaan linker rijtje wel moeten halen. Feijenoord daarentegen gaat nergens een linker rijtje halen. Dat komt voornamelijk omdat de 4e klasse maar één rij heeft en die is wat mij betreft extreem rechts. Welkom zijn jullie sowieso, lekker dichtbij en qua verstandelijk niveau kunnen we goed overweg. Hopelijk tot snel.
5-1.