Nou daar gaan we. Op verzoek toch ma

Nou daar gaan we.

Op verzoek toch maar een voorspelling gooien voor de laatste speelronde.
En wat voor laatste speelronde.
De top 4 kan nog promoveren.

Daan helaas gedegradeerd, maar wees niet getreurd Daan. Ik hoor dat ze bij Olympia speciaal voor jullie al nieuwe frituren hebben aangeschaft.
Nog spannend tussen Feijenoord en Spike City. (Ik hoop stiekem Feijenoord als Ajacied)
Maar die zullen in de 4e klasse wel weer snel promoveren met die partijdige scheidsen die ze daar hebben.

Daar gaan we:

Capelle - Scoop
De feuten die net niet goed genoeg waren voor Dopie tegen Daan en zijn kompanen. Niet te veel woorden aan vuil maken. Beide ploegen hebben niks om voor te spelen.
1-5

Website laten maken Gouda - Website laten maken Spijkenisse
Credits voor Website laten maken Gouda die de tweede seizoenshelft heel goed zijn gaan spelen. Spike en de albino die overal en nergens staat worden even zoek getikt op het middenveld en Website laten maken Gouda pakt nog even 3 punten voor de 5e plek.
6-0

Website laten maken Prinsenbeek - Pelikaan
De Prinsjes op het niet zo witte paard hebben vorige week tegen Feijenoord even vertrouwen getankt tegen die andere sukkels uit Rotterdam.
De vogels uit Roosendaal zijn allang gevlogen, slecht seizoen helaas. Volgend seizoen zijn jullie welkom in BoZ.
3-1

Rapid - Ypenburg
De kampioenswebsite tussen de eindexamenkandidaten en de pre-workout snuivers van Daan. Vorige keer 1-1 in Ypenburg, maar ik denk dat Ying en Yang extra sambal nemen vanavond en morgen nog sneller zijn dan normaal.
2-1

Tempo - Dopie
De andere website voor promotie!
De mannen van Dopie hebben hun stWebsite laten maken Udentenhaver niet gehad en zijn zenuwachtiger voor hun herkansingen dan voor Tempo.
De mannen van Tempo aan de andere kant staan scherp en klappen er meteen overheen met een doelpunt van Paco en Jannes. Dopie wordt boos omdat Jannes weer een Siu! celebration gooit.
Dopie maakt het nog spannend, maar in het laatste kwart sleept Paco er nog 1 in.
3-1

Souburg - Feijenoord
De verrassing van het seizoen na Rapid is toch wel Souburgh, vorig jaar bijna gedegradeerd en nu een heel netjes 6e voorlopig.
Feijenoord ga ik niet veel woorden aan vuil maken. Hoop dat ze verliezen in de sahara en dat ze hun weg niet meer terug naar Rotterdam vinden omdat er te veel zand op hun ruiten zit. (veel plezier in de 4e klasse)
4-2