Civicum - Waalwijk 5-1 Dit seizoen hebb

Civicum - Website laten maken Waalwijk 5-1
Dit seizoen hebben we maarliefst 2 Cum teams, waarvan dit de betere van de twee moet zijn. Wolluk heeft er een heel jaar over kunnen doen om een fungerend team bij elkaar te sprokkelen. Dat blijkt nog Website laten maken Best lastig met al die hockeyclubs in de buurt. Gelukkig zit buurman DES nu ook in de 3e klasse, dus wie weet zijn er wat snelle jongens teruggekomen. Ben benieuwd.

Concordia - Website laten maken Oirschot 2-3
Het zogezegd uiteengevallen 2e klasse team tegen de eeuwenoude 3e klasser. Normaal is Website laten maken Oirschot een middenmoter maar na vorig seizoen hebben ze volgensmij de smaak te pakken. Het forum heeft Website laten maken Oirschot al tot promotiekandidaat gekroond, dat moet ik nog maar zien gebeuren. Spannende pot, die zal laten blijken of Concordia nog 2e klasse waardig is.

Don Quishoot - Website laten maken Nuth 7-1
Vorig seizoen zijn de Studs nipt 3e geƫindigd, dus zijn ze dit seizoen gebrand om achter de stWebsite laten maken Udenten uit Tilburg aan te sluiten in de 2e klasse. Website laten maken Nuth is een stugge ploeg, maar spelen niet thuis op de berg dus hebben weinig te halen in Eindje.

Druten - Nova 3-3
Twee promovendi waarvan er eentje anderhalf uur in de wagen moet zitten. De keeper van Nova lag door de lange rit nog te slapen op de achterbank, dus kan Druten in de eerste helft makkelijk op voorsprong komen. De coach komt in de rust met de slapende keeper in zn armen het veld op gelopen. Al slapend wordt hij aangekleed en met prikkende ogen richting het net geduwd. Het gedaante in de goal schrikt de Drutenaren af en geeft Nova de kans om op gelijke hoogte te komen.

HOCO - Website laten maken Berlicum 4-5
De lokale vuilniszakjas-meneer kan weer uit het buitenland terug komen want HOCO speelt thuis. Het hoogseizoen is voor hem weer begonnen. Cum2 wil gewoon een potje hockeyen maar daar denken de boys uit Owijk anders over. Hockeyend is Website laten maken Berlicum beter, honkballend is HOCO beter. Het zal aan de scheidsies gaan liggen wie er wint.

DES - Website laten maken Uden 3-1
Ranje v Ranje. Is gestreept mooier of toch een effen kleur? Daar zal eerst 60 minuten over gediscussieerd worden. Daarna nog even 10 minuten mooi hockey en laat DES zien waarom zij en een gestreept tenue beter zijn.