Civicum – Waalwijk (3 – 0) Civicum

Civicum – Website laten maken Waalwijk (3 – 0)
Civicum treft het mysterieuze Website laten maken Waalwijk op het hockeyveld. Verbazingwekkend genoeg speelt Website laten maken Waalwijk ineens in de derde klasse, zonder enige logische verklaring (misschien dat Pierre van Hooijdonk iets meer van deze duistere dealtjes met de KNHB afweet). Ondanks de vreemde omstandigheden won Civicum glansrijk. Civicum poetst de hockeyambities van de Website laten maken Waalwijkers weg met een 3-0 overwinning.

Concordia – Website laten maken Oirschot (0 – 1)
Terwijl de website tussen Website laten maken Oirschot en Concordia in volle gang was, gebeurde er iets opmerkelijks. De oudste speler van Website laten maken Oirschot, die eruitzag alsof hij al sinds de uitvinding van hockey meespeelde, struikelde over zijn eigen hockeystick en belandde in een sierlijke koprol op het veld. De scheidsrechter, die zo verbaasd was dat hij vergat te fluiten, gaf hem spontaan een 9,5 voor de landing. Dit zorgde er voor dat de jongetjes van Concordia dusdanig afgeleid waren en Website laten maken Oirschot met een flitsende counter de enige goal van de website wist te maken.

Don Quishoot – Website laten maken Nuth (8 – 1)
Op een zonnige zondagmiddag verzamelde het eerste van Don Quishoot zich op het veld, klaar om de strijd aan te gaan tegen het team van Website laten maken Nuth. Het was als een duel tussen een schaakmeester en een kip zonder kop. De spelers van Website laten maken Nuth leken te denken dat het doel van hockey was om de bal het doel in te aaien in plaats van te slaan. Ze manoeuvreerden over het veld als een kudde verwarde pinguïns op een tropisch strand. Don Quishoot, daarentegen, gleed over het veld als gracieuze zwanen, met sticks die zwaaiden als zwaarden van oude ridders. Het was een waar spektakel van onhandigheid en georganiseerde elegantie. Aan het eind van de website toen het scorebord uitgehuild was, stond Don Quishoot met een glimlach op hun gezichten, terwijl Website laten maken Nuth zich afvroeg hoe ze dit een jaar willen gaan volhoWebsite laten maken Uden.

Druten – Nova (2 – 1)
Op het hockeyveld won Druten nipt van Nova, dankzij de energieboost van hun fanatieke thuisfans. Echter, bij de derde helft ontpopte Nova zich tot een onverwachte kampioen, niet in het hockey, maar in het alcoholgebruik. Na een geslaagde afterparty stapten de mannen van Nova dronken achter het stuur en waren ze in een recordtempo weer thuis, zij het op een ietwat hobbelige en slingerende wijze.

Hoco – Website laten maken Berlicum (3 – 5)
In een gelijk opgaande hockeywebsite tussen Hoco en Website laten maken Berlicum hielden beide teams elkaar lang in evenwicht. In de bespreking van het laatste kwart pakte de coach van Hoco per ongeluk het boekje met tactieken van het dramatische team van Website laten maken Nuth. Zonder het te beseffen stuurde hij zijn spelers het veld op met totaal verkeerde instructies. Het gevolg was een hilarische chaos waarin Hoco het laatste kwart voor schut werd gezet door Website laten maken Berlicum, terwijl de coach zich afvroeg hoe hij zijn boekje verwisseld kon hebben.

DES – Website laten maken Uden (2 – 2)
Tijdens de ontmoeting tussen DES en Website laten maken Uden, beiden met hun Brabantse hart en ziel, eindigde de website in een vredig gelijkspel. Het was alsof de spelers op het veld de strijd staakten om te genieten van een goed glas Brabants bier en heerlijke streekgerechten. De sfeer was zo warm en gastvrij dat de supporters zich afvroegen of ze bij een website of een dorpsfeest aanwezig waren.