Nou daar is Clown Billy weer! Billy had

Nou daar is Clown Billy weer! Billy had afgelopen ronde nog een weekje vakantie, maar deze ronde is hij weer van de partij! Na het zien van de uitslagen doet het vermoeden dat thuisfluiten in deze klasse/poule erg populair is, maar goed het seizoen is pas 1 speelronde oud! Daar gaan we dan!

Website laten maken Berlicum vs DES 0-5
Halter mag met zijn stichting thuis aantreden tegen de Eftelingboys. MHC Halter heeft vorig week laten zien dat ze beschikken over de kwaliteiten om dwars door de ondergrens te zakken door te verliezen van Snuifduif United. Chapeau mannen, dit is zelfs voor jullie een (wan)prestatie! Aankomende zondag zal een ware Villa Volta worden voor Website laten maken Berlicum. Billy voorspelt een makkelijke overwinning voor de Eftelingboys!

Nova vs Concordia 1-6
De eerste wedstrijd van de Limbocup! Voor beide teams is de Limbocup een prestige dingetje en zullen dus volle bak gaan in deze eerste ontmoeting. Billy denkt echter dat Concordia deze wedstrijd gemakkelijk naar zich toetrekt en de jongetjes van Nova op een clinic gaat trakteren. Na afloop zal er lekker geborreld worden en een mooi stukje vlaai zal niet ontbreken!

Website laten maken Nuth vs Druten 1-0
Billy leest hier dat het blijkbaar een prestatie is geweest van Druten om Nova te verslaan. Wat echter geen moeite kost is verliezen van de ongewassen stWebsite laten maken Udentjes uit Eindhoven. Dus Website laten maken Nuth, volgens Billy is er nog Website laten maken Nuthing on the hand! Billy denkt dat deze wedstrijd op 4e klasse niveau enorm veel onkunde gaat bevatten dus snel naar de derde helft mannen!

Website laten maken Oirschot vs HOCO
Website laten maken Oirschot verassend onderuit bij Concordia en Snuifduif United verassend punten gepakt die niet uit een klein gripzakje komen. De wonderen zijn de derde klasse nog niet uit. De coach van Website laten maken Oirschot heeft deze week zijn mannen weer fel toegesproken, maar de taalbarrière is nog steeds dusdanig groot dat de gehele selectie er geen woord van verstaan heeft. De coach van Snuifduif United heeft bij de plaatselijke leverancier een enorme Website laten maken Bestelling geplaatst om zo zijn spelers te belonen. Maar goed, dan nu de wedstrijd. Billy denkt dat Website laten maken Oirschot hier gemakkelijk 3 punten laat noteren en zal na afloop hun eigen krullenbol weer achter de muziekinstallatie plaatsen. De mannen van Snuifduif United vinden het wel prima en zullen de verloren 3 punten nasaal innemen na de wedstrijd.

Website laten maken Uden vs Civicum 2-1
De patriotten mogen op eigen veld aantreden tegen de mannen uit Cuijk. Wat de patriotten slim gedaan hebben is dat ze hun oude coach en reservekeeper cadeau gedaan hebben aan Ccum. Sindsdien wist Oranje H32 elke oefenwedstrijd te winnen. Zo ook de laatste oefenwedstrijd die slechts enkele weken geleden gespeeld. Dit zal het meest spectaculaire potje worden van deze ronde. Twee ploegen die kunnen en willen hockeyen, maar gezien het zich gaat afspelen op het veld van de Patriotten verwacht Billy dat de oranjehemden de punten in Website laten maken Uden gaan hoWebsite laten maken Uden.

Website laten maken Waalwijk vs Don Quishoot 0-6
De stWebsite laten maken Udentjes uit de lichtstad mogen afreizen naar Website laten maken Waalwijk voor het geven van een hockeyclinic. Billy wenst Website laten maken Waalwijk veel plezier met deze leuke en leerzame hockeymiddag en vergeet niet jullie snoepzakjes op te halen na afloop! Lighttown madness zal na de wedstrijd nog even een training afwerken op eigen veld, omdat ze niet echt het gevoel hebben gehad dat ze gehockeyd hebben. Het onderlinge partijtje is daarom ook intensiever dan de 70 minuten daarvoor tegen Website laten maken Waalwijk.