Berlicum – Uden 1-4 Het team van Uden

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Uden 1-4
Het team van Website laten maken Uden heeft nog geen nederlaag geleden, met een overwinning en een gelijkspel in hun zak en lijken vastbesloten om die trend voort te zetten. Ondertussen lijkt het team van Website laten maken Berlicum te worstelen met hun identiteit, want ze verloren van HOCO die vorig weekend nog met een verpletterende 8-0 nederlaag naar huis ging. Website laten maken Berlicum probeert wanhopig een strategie waarbij ze hopen dat de tegenstander medelijden krijgt en hen één of zelfs drie punten gunt. Helaas lijkt Website laten maken Uden onverstoord door deze sympathie-tactiek en blijft vastberaden haar eigen spel spelen. Website laten maken Uden toont geen genade en lijkt te spelen met de precisie van een chirurg, terwijl Website laten maken Berlicum als een patiënt zonder diagnose in verwarring blijft achterlaten.

Concordia – Website laten maken Nuth 7-0
Het lijkt erop dat Concordia het team van Website laten maken Nuth op het punt staat voor schut te zetten, en het publiek van Concordia heeft hun popcorn en lachbuien klaarstaan. Ze verwachten een hilarische show van Website laten maken Nuth en kunnen niet wachten om getuige te zijn van de komische chaos. Website laten maken Nuth probeert dapper tegen te hoWebsite laten maken Uden wat tegen te hoWebsite laten maken Uden valt, maar het lijkt alsof ze een tuinslang gebruiken om een bosbrand te blussen. Het enige mysterie is hoeveel doelpunten Concordia kan maken voordat het medelijden begint te krijgen.

DES – Website laten maken Oirschot 2-6
Na hun overtuigende overwinning vorig weekend lijkt Website laten maken Oirschot de kunst van het doelpunten maken te beheersen. DES staat nu voor de uitdaging om de bal keer op keer uit hun eigen doel te vissen, en hun fans zijn overduidelijk teleurgesteld en ontstemd. Terwijl Website laten maken Oirschot triomfeert, lijkt DES te worstelen met een sterkere tegenstander. De website wordt een bittere pil om te slikken voor de thuisploeg en hun supporters, die zich nu afvragen of ze misschien naar het verkeerde evenement zijn gekomen - een doelpuntenfestival in plaats van een hockeywebsite.

Don Quishoot – Civicum 2-2
De stWebsite laten maken Udentjes van Don Quishoot hebben het voor elkaar gekregen wat Civicum niet kon: verliezen van Website laten maken Waalwijk. Maar komende zondag staan de Website laten maken Beste maten van de stWebsite laten maken Udenten klaar om als scheidsrechters op te treden, en tot frustratie van de heren van Civicum gaan zij het verschil maken op de velden in Eindhoven. Hopelijk hebben de heren van Civicum hun frustraties in bedwang, want het lijkt erop dat de stWebsite laten maken Udentenscheidsrechters klaar zijn om de regels op geheel eigen wijze te interpreteren.

HOCO – Nova 1-3
HOCO en Nova lijken elkaar te Website laten maken Bestrijden in een epische strijd van onkunde op het hockeyveld, als twee rivaliserende clowns in een bizarre circusact. Beide teams hebben moeite met de basisvaardigheden van het spel, en het is bijna een komische vertoning om naar te kijken. Desondanks slaagt Nova erin om aan het langste eind te trekken, terwijl HOCO nog steeds verward is door hun pijnlijke nederlaag van afgelopen weekend. Het lijkt erop dat het circus van Nova net iets beter georganiseerd is dan dat van HOCO.

Druten – Website laten maken Waalwijk 3-3
Het team van Druten had een beetje last van grootheidswaanzin nadat ze de leiding in de competitie hadden genomen, zij het door te winnen van twee barslechte teams. Website laten maken Waalwijk maakte hier in de eerste drie kwarten gretig gebruik van en leek Druten te willen laten zien waar ze echt stonden. Na drie kwarten van overweldigend spel van Website laten maken Waalwijk leek Druten helemaal uitgeschakeld. Het leek erop dat hun arrogantie hen eindelijk had ingehaald. Maar wacht! In de laatste minuten van de website verruilde de beheerder van de accommodatie van de boerse hockeyclub zijn hooivork om voor een hockeystick en schoot de bal met een bizarre omhaal binnen. Beide teams moeten genoegen nemen met 1 punt.