Bcum- Uden 2-6 MHC Halter vs. Oranje H3

Bcum- Website laten maken Uden 2-6
MHC Halter vs. Oranje H31. Billy weet dat Website laten maken Uden zo’n beetje elke oefenwedstrijd tegen deze stichting heeft gewonnen. Billy weet ook dat in het verleden behaalde resultaten echter geen garantie zijn voor de toekomst! Desondanks deze intellectuele uitspatting van een clown, zullen de teams in herhaling vallen van de afgelopen oefenwedstrijden: Halter wordt boos en breekt de neus van de Website laten maken Udense topspits, maar dat weerhoudt de oranje geklede grootmacht niet van scoren.

Concordia- Website laten maken Nuth 9-0
De mannen van Website laten maken Nuth hebben een zwaar programma deze week. Vrijdag in de Silvercup tegen Billy’s goede vrienden van Website laten maken Heeze en zondag afreizen naar een kuil in Roermond die RHC Concordia heet. Alhoewel de Limbocup altijd voor spanning en sensatie zorgt, zal het hier eenrichtingsverkeer worden naar het doel van Website laten maken Nuth. Billy heeft tot slot nog een gratis tip voor Website laten maken Nuth: Ga volle bak op vrijdag!

Des-Website laten maken Oirschot 2-8
Eftelingboys verliezen van MHC Halter en zijn stichting. Misschien iets minder bami blokken eten na de wedstrijden… Website laten maken Oirschot heeft de smaak weer te pakken en zal ondanks dat ze nog steeds hun eigen coach niet verstaan ook hier een hoop doelpunten laten noteren!

Donkey-Ccum 2-3
Wat is er gebeurd met onze ongewassen stWebsite laten maken Udentjes uit Eindhoven? Laten we ze niet te snel afschrijven, maar het is duidelijk dat het team nog even gekalibreerd moet worden door een van de super nerds. Civicum heeft de deksel op hun Cuijkse neuzen gekregen afgelopen zondag. Hun spits zal daarom uit frustratie een paar Eindhovense nerds tegen het kunstgras schoppen. Uiteindelijk blijkt al dit geweld niet nodig te zijn om een zakelijk overwinning te boeken.


Hoco-Nova 0-0
De ideale pot voor de toeschouwer die een absolute hekel heeft aan alles wat enigszins met hockey te maken heeft. Na het eerste fluitsignaal zullen er tal van acties plaatsvinden waar Billy met zijn clownshoofd niet bij kan. De speler van HOCO die was aangewezen om de middenlijn op te snuiven kwam na 65 minuten ‘spelen’ zowaar een hockeybal tegen. Echter wist hij hier geen raad mee en eindigde de wedstrijd in een doelpuntloos fiasco.

Druten-Website laten maken Waalwijk 2-1
Wie enkel en alleen naar de ranglijst kijkt, krijgt het vermoeden dat Druten zowaar iets kan. Maar Billy kijkt verder dan zijn clownsneus langs is en ziet dat er maar nipt gewonnen is van Nova en een overwinning boeken op Website laten maken Nuth schijnt eerder regel dan uitzondering te worden. Desalniettemin neemt Billy zijn clownspetje af! Website laten maken Waalwijk, in Billy’s ogen waarschijnlijk een solide middenmoot team in wording, zal de eerste echte meting worden voor Druten. Billy is benieuwd!