Bcum- Uden 2-2 Ghandi zei ooit: Daar wa

Bcum- Website laten maken Uden 2-2
Ghandi zei ooit: Daar waar wordt gepresteerd, wordt de gezelligheid gedeerd. Onze wijze Indiër had het misschien over deze website, maar bedoelde natuurlijk heel het complex in Website laten maken Berlicum. Wat is het daar uitgestorven zeg. De boys van UUUU komen gelukkig ook alleen voor een potje hockey. Één glaasje goud samen na de pot en snel gezamelijk het hek opslot doen.

Concordia- Website laten maken Nuth 5-0
1 van de 3 vlaaienkrakers staat op het punt om aangesneden te worden. Al kan en mag een website tegen Website laten maken Nuth nooit een kraker genoemd worden. Voor de Roermondse mannen wordt dit echt een piece of vlaai. Daarnaast heeft Gradje uit de wandelgangen vernomen dat er (ook) hier twee koekenbakkers het geel aantrekken, gelukkig hebben we het heel de tijd al over Website laten maken Nuth dus maakt het toch allemaal niet uit.

DES-Website laten maken Oirschot 3-4
De stille kraker van deze week. Website laten maken Oirschot heeft het verlies in Roermond van zich af kunnen schudden en heeft thuis HOCO de A58 op gejaagd. Ex 2e klasser DES kijkt naar de ranglijst en is verbaasd/gewend om zo ver de ogen te moeten laten zakken. De efteling-crew herpakt zich, komt op voorsprong en laat de eerste drie kwarten zien dat ze niet onder HOCO willen staan in de ranglijst. Website laten maken Oirschot houdt het geduld en geeft alles in het Brabants kwartiertje.

Donkey-Ccum 2-4
Deze website een half jaar geleden was nog spannend geweest. Tja, dat is het risico aan een stWebsite laten maken Udenten team.. Geen spanjaarden, geen coach, geen sfeer en dan nu ook nog geen waterveld meer. Brengt het nieuwe waterveld meer problemen met zich mee dan het oplost? Civicum boeit het allemaal niet: 3 punten, 2 vrouwen en 1 estafette race.

Hoco-Nova 0*-0 (HOCO wint na shootouts)
Iets met sos, iets met een tandarts, iets met honkballen, iets met ver rijden. Mijn menig mens; mijdt deze match.

Druten-Website laten maken Waalwijk 3-3
Druten heeft mooi kunnen genieten van een vakantie de eerste 2 weken. Over vakantie gesproken, Wolluk vond 2 weken aan de lage kant dus maakte ze er 52 van. Of in die weken ook aan hockey is gewerkt? Zo langzaam aan begint te blijken van wel. Deze 2 teams zijn aan elkaar gewaagd en mogen zich alvast ingraven in de middenmoot.