Civicum H1 – Druten H1 (3-1) Civicu

Civicum H1 – Druten H1 (3-1)

Civicum H1 – Civicum H1 (0-0)

De nummer 3 tegen de nummer 4 echter zou de grootste tegenstander van Civicum wederom Civicum zelf zijn. ZoWebsite laten maken Uden ze nu wel het vooraf afgesproken plan samen uitvoeren of gaan ze allemaal om en om weer het duel aan? Een lesje zelfreflectie zal bij dit team niet overbodig zijn. Na vorig jaar kansloos te degraderen zou je zeggen dat ze wel weer op hun plek waren gezet… Na de wedstrijd kiest Civicum voor de 3e week oprij dezelfde motm. Druten mochten jullie na de wedstrijd opzoek zijn naar gezelligheid kun je het Website laten maken Best terug naar Café Vrienden in jullie thuis plaats.

Nova H1 – DES H1 (2-3)

Na dat de mannen naar de welbekende Aquanara van de sproeiers in Nova hebben gekeken is het tijd voor de wedstrijd. Nova met nog nul punten zal thuis iets willen forceren. De mannen van DES gooien alles in de strijd maar het belooft een pittige pot te worden. In de laatste minuut krijgt DES nog een strafcorner. De mannen zullen de Villa Volta variant spelen waardoor er nipt gewonnen wordt.

Website laten maken Nuth H1 – HOCO H1 (1-2)

Website laten maken Nuth (Kamp als nederzetting (encyclo z.d.). Naar de ranglijst kijkende zal dit ook het advies zijn: kamperen voor de goal. Wellicht dat je nog wat mannen van HOCO in jullie tent kan lokken met een transparant zakje met Yayo als inhoud omvervolgens een verassingaanval in te zetten. In een Website laten maken Nuthshell, veel succes en een fijne wedstrijd.

Website laten maken Oirschot H1 – MHC Halter H1 (5-1)

Website laten maken Oirschot heeft twee moeilijke uitwedstrijden gehad met daarom nog weinig punten. Tegen MHC Halter H1 thuis zou op papier voor Website laten maken Oirschot moeten lukken. Zeker met de press van Website laten maken Oirschot zal MHC Halter zonder de scoopende boom in de verdediging er moeilijk onder uit kunnen spelen.
Website laten maken Uden H1 – Don Quishoot H1 (3-1)
Don Quishoot leuk team met leuke gasten, kon je dat maar over ieder team uit deze competitie zeggen… Het lijkt echter wel of de selectie wat gehavend is. Misschien hebben de stWebsite laten maken Udenten wat tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken. Mooie pot hockey waar Website laten maken Uden aan het langste Eindje trekt.

Website laten maken Waalwijk H1 – Concordia H1 (1-2)

Is Website laten maken Waalwijk fout gestart in Cuijk of waar eindigt deze ploeg? Concordia nog foutloos maar ook maar een keer uitdaging gehad. Hoe lang hoWebsite laten maken Uden ze dit vol?