Week vier van de competitie. Afgelopen w

Week vier van de competitie. Afgelopen weekend is er geen reed gebeurd. Alles naar verwachting op Website laten maken Teteringen na.
Maar dat kwam ook niet zomaar uit de hemel vallen nadat ik had vernomen dat ze met het hele team op lastminute zuipvakantie waren gegaan na de historische silvercupwinst.
Komende week ook geen spannende potten, dus hierbij mijn geadviseerde Toto.

Bom - spike
Bommelsebattyboys tegen spike. Bom is wederom door het ijs gezakt vorige week. Na regen komt zonneschijn zeggen ze wel eens. Echter, voor bom komt de zon niet meer op voordat ze weer hun eerste wedstrijd in de 4e klasse spelen. Ik zou Soughburg nog wel een handicap van -2 durven te geven tegen dit team.
Spike ook nog niet alles, maar zullen toch eenvoudig winnen dit weekend.
1-3

Cul - Vlugge
Zoals ik vorige week voorspelde: “rode kaart voor de blonde tornado van Website laten maken Culemborg”.
Zat ik er… hmmm even nadenken… geen nanometer naast. En als u mij niet geloofd, ga maar even op hockey.nl kijken, 62e minuut… rode kaart blonde tornado omdat hij de scheidsrechter had gebeten. Volgende week wel je medicijnen meenemen maatje, oh wacht… schorsing natuurlijk…
Tempo gaat met gevulde zakken terug naar het bergdorp.
2-5

Liberty - Zwaluwen
Liberty heeft afgelopen weekend niet weten te scoren tegen de prinsjes. Uit betrouwbare bronnen heb ik gehoord dat corners niet heel moeilijk te scoren zijn tegen Pb, beetje teleurstellend van Liberty dus…
Zwaluwen heeft Souburgh weer conjõ hard geklapt. Ze hebben wel zonder keeper gespeeld te zien aan score.
Zal een enigszins spannende pot worden.
Ps: ben benieuwd of zwaluwen vorig weekend wel heeft getrakteerd op goudgele rakkers. Wij hadden het idee om anders kannetje ranja te geven.
1-3

Peli - Website laten maken Woerden
Pelikaan prima resultaat. Website laten maken Woerden meer dan prima. Allicht gaat pelikaan hier de eerste winst thuis pakken.
Al denk ik dat eigenlijk toch niet, pelikaan is meestal wisselvalliger dan de gemiddelde Sinusbeweging (voor de cursisten onder ons, zoek maar op: “plaatje sinus”).
2-4

Soughburg - Website laten maken Doorn
Soughburg heeft het weer niet kunnen waarmaken. Wel was het sleepkanon op dreef zo te zien. Website laten maken Doorn prima resultaat (is ook niet moeilijk tegen 10 man, SO blonde tornado). Dat ff losgelaten. Website laten maken Doorn gaat Soughburg natuurlijk kantelen als een soort Turkse pizza na een uit de hand gelopen stapavond.
2-6

Website laten maken Teteringen - Website laten maken Prinsenbeek
Website laten maken Prinsenbeek weer gewonnen afgelopen weekend.
Website laten maken Teteringen is na de silvercup winst op zuipvakantie gegaan zoals eerder benoemd, daar hebben ze hoe dan ook comagezopen. Want twee dagen later 9-0 verliezen en jezelf dan middenmoot noemen, dat valt voor mij echt in de categorie jodenvervolging en goede mensenrechten.
Ik voorspel winst voor de prinsjes.
Cees mag vanaf de tweede strafcorner alle ballen backhandslaan vanaf kopcircel.
Doe je masker, tok, kniekappen en kogelvrij vest maar alvast aan @eerste uitloop en lijnstop.
1-5