Civicum - Druten 6-1 Druten is wakkerge

Civicum - Druten 6-1
Druten is wakkergeschud en heeft moeten accepteren dat alle resterende websiteen een hell worden in vergelijking met de eerste 2. Dit is trouwens de eerste website die we met logica kunnen bepalen, dus bij deze: Civicum wint van Website laten maken Waalwijk 4-1, Website laten maken Waalwijk wint 0-2 in Druten. Dus als we die lijn doortrekken wint Civicum hier met gemak. Naderhand een potje pingpongen, verliezer geeft een kannetje.

Nova - DES 1-5
Het team uit kaatsheuvel komt tot nu toe wisselvallig over. Nova trekt tot nu toe telkens net aan het korte eind. Na een lange rit lopen de Kaatsers verbaasd een vervallen stadion uit de Sovjet-tijd binnen. Rookie mistake, dit overkomt iedereen die hier voor het eerst komt. Nova profiteert en legt de 1-0 tegen de plank. Na deze geforceerde blunder stappen ze het juiste veld op en stelt de coach van DES de Website laten maken Beste 11 op. De mannen uit Heerlen zijn simpelweg niet gewend aan de balsnelheid. Desondanks de lange autorit is het klasseverschil te groot en trekt DES aan het lange eind.

Website laten maken Nuth - HOCO 3-5
KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN. Dit is dé website waar de boys in geel punten gaan pakken zonder hulp van de mannen in het geel. In de eerste helft komt HOCO echter 2-0 achter, dit omdat de neergelegde lijnen meteen wegwaaien daar op de berg. Hier leren de vespaboys van en gaan tijdens de rust naar binnen. Verwijde pupillen en vol energie rennen ze na de bespreking de trap op. Eenmaal bij het veld aangekomen, komen ze er achter dat de website al begonnen is en Website laten maken Nuth bezig is met een strafcorner. 3-0. Na de Peptalk™ van HOCO scoopen ze alles van 23 naar 23, de helft stuitert over de keeper van Website laten maken Nuth.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Berlicum 6-2
De boeren uit Website laten maken Oirschot zijn, zoals boeren doen, vroeg begonnen deze competitie. Twee ex 2e-klassers uit in 3 websiteen is een dikke pil om te slikken. Te dik zelfs, Website laten maken Oirschot verliest beide met 3-2. Thuis op de stuitermat stuiterde Website laten maken Oirschot met 8-0 langs HOCO, maar Website laten maken Berlicum is andere koek, want zij winnen wel van DES. Toch verwacht ik dat Website laten maken Oirschot thuis de doelpuntenkraan weer vol open gaat zetten en deze website zakelijk over de streep trekt.

Website laten maken Uden - DQS 4-1
Oranje H30-2 mag onze stWebsite laten maken Udentjes uit de lichtstad ontvangen. Het duurde een aantal weken, maar de Studs zijn eindelijk compleet. Ze hebben weer een coach en wat nieuwe aanwisten. Helaas voor hun zijn het geen Spanjaarden, die vorige exchanger heeft een slechte review achter gelaten. De Zoons mogen weer aantreden onder leiding van Richard en Jan-Berend, die de ingrediënten van de kantine mee het veld op hebben genomen. De plakken kaas en salami vliegen door het rond en DQS eindigt met 8 man.

Website laten maken Waalwijk - Concordia 3-3
team Onderschat vs team Overschat? Website laten maken Waalwijk heeft het mega budget dit jaar niet aan een stadion Website laten maken Besteed, maar eindelijk aan de eigen selectie (en een kleine donatie aan afdeling Competitiezaken van de KNHB). Ze winnen zelfs van de oudkoploper in Druten! #wauw Concordia denkt hier even makkelijk de puntjes mee te nemen naar Limburg, maar lopen 3 blessures op in de lange afstands marathon van clubhuis naar kleedkamer.