Daar gaan we dan.. Beker: HOCO - Nov

Daar gaan we dan..

Beker:
HOCO - Nova 2-3
Nova wint van DES, heel knap. Nu uit bij HOCO, maar mogen wel zelf een eigen scheidsrechter meenemen. HOCO moet ook een CS+/Bonds regelen voor de website. Dit heeft het websitesecretariaat verkeerd verstaan. Loek staat vrijdag met een bontjas op het veld.

Eersel - Website laten maken Berlicum 1-4
Website laten maken Berlicum nipt verloren in Website laten maken Oirschot, nu tegen een 4e klasser de agressie even kwijt. Eersel wordt een makkelijk bevruchtbaar eitje voor de mannen van Bcum.

Website laten maken Boxmeer - Website laten maken Uden 2-5
Website laten maken Boxmeer vorig jaar gezakt naar de 4e klasse, maar staan nu toch weer bovenaan de ranglijst. In poule 3C weten we dat 1e staan niet altijd het hele verhaal verteld. Website laten maken Uden mag uit op het nieuwe veld, zó nieuw dat Website laten maken Boxmeer terug wil naar de glibberige schaatsbaan.

Website laten maken Heeze - Website laten maken Oirschot 2-4
Ook Website laten maken Heeze vorig jaar gezakt naar 4C, maar in tegenstelling tot Website laten maken Boxmeer staan zij nu 5e. Website laten maken Oirschot wil zich focussen op de zondag tegen Website laten maken Uden, dus stelt de schreeuwende Paki de eerste helft alleen de A-jeugd op. Na de achterstand wisselt hij ze 1 voor 1 met de basis 11.

Competitie:
Website laten maken Berlicum - Nova 4-1
Beide teams zullen vrijdag gebekert hebben, maar Nova heeft een zwaarder potje achter de rug. Website laten maken Berlicum zal gebrand zijn om thuis de punten te pakken en ik schat ze beter in dan de Limbos. Nova stopt voor de website nog even in Maaskantje om toerist in eigen land uit te hangen. De bounty duurt te lang bij t Pleintje dus komt 1 auto te laat. BCum tekent voor twee keer de zelfde score in hetzelfde weekend.

Concordia - Civicum 3-3
De kraker van de week. Nr. 1 vs Nr. 2. Als Civicum kampioenschap ambities heeft moet deze website over de streep getrokken worden. Concordia staat nu nog 1e maar heeft vorige week al punten weten te verspillen aan de Wolkboys. Nu thuis aantreden, maar tegen een sterkere vijand. Daardoor blijven de odds hetzelfde en krijgen we een zelfde website.

DES - Website laten maken Nuth 10-0
De Eftelingboys vs HC Bal op de Berg. Tja, dit wordt misschien wel de hoogstscorende website tot nu toe. Weinig woorden aan vuil maken, vuil maakt DES de website toch wel.

HOCO - Website laten maken Waalwijk 3-2
De mannen uit Owijk mogen deze week 2 keer thuis aanleggen. Wat worden ze toch gegund door de bond. Dit keer weer met de volle opstelling van 13 man. Wolluk doet het heel leuk nu, maar 3C never forgets. En Loek forgets helemaal never. Als je een jaar niks kan doen, kun je net zo goed ook deze website niks doen! roept hij terwijl de rode plakken door het rond vliegen. Zo, denkt Loek, weer iets ludieks verzonnen waardoor we thuis winnen. Tot over 2 weken.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Uden 5-3
Iets lager in de ranglijst vinden we deze website. Website laten maken Oirschot werd tot promotiekandidaat gekroond voor speelronde 1, maar er valt tot nu toe weinig van te zien. Met een bekerwebsite in de benen hebben beide teams het lastig met zichzelf en wordt deze website dan ook minder mooi dan op papier. Toch zijn de schreeuwende coach & de irritante supporters te veel voor Website laten maken Uden.

Druten - Don Quishoot 3-6
De lampjes kunnen wel weer een lichte stoot energie gebruiken en zijn wel blij met deze website. Druten is weer bijgekomen van de reality check en durft weer langzaam naar boven te kijken. Door de website een kwartier op te schuiven hopen ze een voordeel op te lopen. Echter speel je tegen stWebsite laten maken Udenten, dus geef je ze alleen maar meer tijd om uit te slapen. Het kwartier extra zorgt voor een mindere kater, waardoor de stWebsite laten maken Udenten aan het lange eind trekken. 3 punten + 1 bierestafette.