Berlicum – Nova (2-2) Afgelopen zonda

Website laten maken Berlicum – Nova (2-2)
Afgelopen zondag was het doelpuntenfestijn voor Nova, met 9 goals in één wedstrijd. Ze sleepten de overwinning binnen, maar dit weekend staan ze tegenover Website laten maken Berlicum, die niet zo dol zijn op doelpunten maken (5). De eindstand? Waarschijnlijk een bescheiden 2-2. Nova zal moeten leren omgaan met doelpuntontwenning.

Concordia – Civicum (2-4)
Bovenin de ranglijst staat nummer één, Concordia, op het punt om nummer twee, Civicum, te ontvangen. Na afgelopen week lijkt Concordias grip op de eerste plaats te wankelen, net als de eerder benoemde Costa Concordia in mijn eerdere voorspelling op een ongelukkige zeereis. Civicum ruikt hun kans en is vastbesloten om Concordia te laten zinken in de ranglijst. Na het weekend is Civicum klaar om zichzelf uit te roepen tot de nieuwe Kapitein van de Competitie terwijl Concordia zich afvraagt waar hun reddingsvesten zijn.

DES – Website laten maken Nuth (6-2)
Mijn laatste voorspelling van DES als de onopvallende underdog van de competitie blijkt nu een bron van hilariteit te zijn. Mijn reputatie als meestervoorspeller ligt nu ergens lager dan de resten van de Titan onderzeeër, dankzij mijn recente voorspelfiasco. Wat betreft Website laten maken Nuth, voorspellen dat ze zullen verliezen is als voorspellen dat de zwaartekracht ons op de grond houdt - een vaststaand feit. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Website laten maken Nuth hun zinkende schip verlaat en zich terugtrekken uit de competitie. Eindstand: 6-2.

HOCO – Website laten maken Waalwijk (1-5)
HOCO, momenteel op de derde plaats in onze hockeycompetitie, is als Roel van Velzen op een basketbalveld - totaal misplaatst. De mannen van Website laten maken Waalwijk is vastbesloten om deze bizarre situatie recht te zetten en HOCO genadeloos te exposen. Ze zullen laten zien dat een negatief doelsaldo op de derde plek gewoonweg onacceptabel is. Website laten maken Waalwijk zal het team van HOCO een lesje leren dat ze niet snel zullen vergeten, en de rest van de competitie zal ze hier dankbaar voor zijn.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Uden (2-3)
Na de uitschieter met hun 8-0 overwinning op HOCO, heeft Website laten maken Oirschot hun verwachtingspatroon de lucht in geschoten, alsof ze dachten dat ze de nieuwe sterren van de competitie waren. Maar Website laten maken Uden heeft geen zin in deze ego-boost en besluit om Website laten maken Oirschot een reality-check te geven. Na een spannende strijd op het hockeyveld, nemen ze de 3 punten mee naar huis. Website laten maken Oirschot, ooit zwevend op hun eigen hoogmoed, landde met een pijnlijke plof na hun verlies van Website laten maken Uden. Welkom terug op aarde!

Druten – Don Quishoot (2-2)
Druten staat na twee opeenvolgende verliespartijen met de rug tegen de muur en heeft een overwinning nodig om uit de put te klimmen. Don Quishoot begint sterk en gaat de rust in met een 0-2 voorsprong, maar dan slaat de Brabantse heimwee toe. Ze raken in de war door verlangens naar carnaval en worstenbroodjes en verspelen hun voorsprong. De stWebsite laten maken Udenten worden betoverd door de zuivere klanken van Guus Meeuwis die door hun hoofden dwaalt, terwijl ze ongeduldig wachten op het laatste fluitsignaal. Na dit laatste fluitsignaal duiken de Eindhovenaren zo snel mogelijk zonder te douchen of handen te schudden hun auto’s in om de derde helft door te brengen in het voor hun heilige Brabant.