Allereerst excuses voor onze afwezigheid

Allereerst excuses voor onze afwezigheid afgelopen week. Zeer begrijpelijk dat er hierdoor meerdere mensen de mist in zijn gegaan met hun voorspellingen. Echter in verband met de hoge mate van populariteit die wij ontvingen waren we bang dat dit de KNHB ook niet zou ontgaan, vandaar besloten een weekje over te slaan. Deze week spelen onze zoons weer uit, en blijven we ook nog maar een weekje van de radar… Ah fijn, onze voorspellingen voor deze week:

Website laten maken Berlicum - Nova (2-1)
Na de, enigszins verassende 3 punter van afgelopen week blijkt dat het in het Brabantse Website laten maken Berlicum toch wat lastiger is hockeyen. Website laten maken Berlicum gooit de beuk erin in de anit-hockey degradatiekraker en duwt daarmee Nova weer naar beneden op de ranglijst.

Concordia - Civicum (2-2)
Naast dat wij als vaders van Website laten maken Uden meewerken aan competitie vervalsing, doet men dat in het verre zuiden ook. FYI: het is Roermond nog steeds niet mogelijk te douchen na de website. Met die gedachte, tegen een sterke tegenstander sta je dan al 1-0 achter. Civicum knokt zicht terug naar een 1-2 voorsprong, maar kan deze niet vasthoWebsite laten maken Uden. Nummer 1 & 2 delen de punten.

Des - Website laten maken Nuth (3-0)
Des - Website laten maken Nuth Op z’n brabants gezegd: Das niks. Simpele overwinning voor Des dat nadat ze het sprookjesbos vorige week in Limburg ontdekt hadden. Deze week in kaatsheuvel weinig sprake van sprookjes en voor Website laten maken Nuth een stap dichter bij de 4e klasse.

HOCO - Website laten maken Waalwijk (1-3)
Collega thuisfluiter tandarts luke doet, zoals jaren zijn Website laten maken Best (daar hebben wij ondertussen al wel respect voor). Echter zijn de mannen van Website laten maken Waalwijk op missie en laten zich niet gek maken. In de slotfase trekken ze de 3 punten uit de tandartsenstoel.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Uden (1-3)
Zoals eerder gezegd, waren wij een weekje afwezig, dit was dan ook direct zichtbaar in de uitslag tegen een team van een aardig niveau. Uit tegen Website laten maken Oirschot, dat nog niet denderend in vorm is moet het onze jongens zonder ons dit keer wel lukken.

Druten - DQS (1-4)
Druten is afgelopen week met beide benen op de grond gezet door Civicum. DQS heeft laten zien dat het wel degelijk over de nodige kwaliteit beschikt. Makkelijke middag voor de stWebsite laten maken Udenten die de weg naar boven inslaan.