Daar is Billy weer! Er staan weer een aa

Daar is Billy weer! Er staan weer een aantal mooie wedstrijden op het programma dus dat belooft weer een geweldig affiche voor het 3e klasse hockey! Nou hier komt Billy’s voorspelling dan:

Civicum - HOCO 6-0
Alhoewel de ranglijst doet vermoeden dat dit een spannende pot zal worden, weet Billy wel beter. De Cuijkse equipe zal een heerlijke zondagmiddag gaan beleven en het publiek trakteren op een doelpuntenfestijn. Snuifduif United probeert nog wat terug te doen door hun honkballer een curvebal aan te spelen. De Website laten maken Beste knul weet wel raad met dit soort ballen en knuppelt hem rechtstreeks de Maas in. Terwijl hij om elke hoekvlag rent en van euforie een dikke lijn pakt om deze fantastische homerun te vieren, zijn Thomas en Kelvin er alweer vandoor met de echte hockeybal. Voor de doellijn besluiten ze middels een potje steen-papier-schaar wie van de twee de eerste hattrick op zijn naam mag schrijven.

Website laten maken Waalwijk - DES 1-1
Billy denkt dat dit weleens een stevig potje kan worden. De streekgenoten blijken aan elkaar gewaagd te zijn. Ze treffen elkaar vrijdag al in de kroeg en bepalen daar middels een wedstrijd bami-blokken eten wie er zondag de bal uit heeft. De Eftelingboys hebben vanzelfsprekend enorm veel ervaring met deze rechthoekige delicatesse en winnen de ‘tos’. Maar goed, dan nu de wedstrijd. Billy denkt dat deze twee ploegen het op een akkoordje gooien en beide met een punt gezamenlijk naar de kroeg vertrekken om te genieten van het pils en de bruine fruitschaal.

Nova - Website laten maken Oirschot 1-4
Het West Ham United van Heerlen mag het thuis opnemen tegen Website laten maken Oirschot. De mannen uit Website laten maken Oirschot hebben na het verloren potje tegen Website laten maken Uden een donderpreek gekregen van hun coach. Helaas heeft dit geen effect gehad, want geen enkele speler heeft er een woord van verstaan. Echter is hun eigen DJ Krulhaar meegegaan naar Heerlen en verzorgt een lekker deuntje tijdens voorbereiding. De mannen van Nova gaan hier zo goed op dat ze prompt vergeten dat het eerste fluitsignaal al geklonken heeft. Een snelle 0-1 voor Website laten maken Oirschot waarna ze rustig de scoren uitbouwen en een zakelijke overwinnen boeken.

Website laten maken Nuth - Website laten maken Berlicum 1-2
Het doet Billy toch wel een beetje pijn om zijn grote vriend Halter zo laag op de ranglijst te vinden. Het grote vraagstuk is hier dan ook: hoe zal MHC Halter na de kleine wereldreis uit de startblokken komen? Billy heeft er vertrouwen in! Halter weet zijn stichting te motiveren wat resulteert in een ongelooflijk saaie wedstrijd waarin de 3e helft bij uitstek het spannendst is!

Don Quishoot (10) - Concordia (4) 0-4
De stWebsite laten maken Udentjes uit de lichtstad mogen het thuis opnemen tegen de mannen uit de kuil van Roermond. Helaas voor onze nerds kunnen ze mannen uit de kuil wat beter met een bal en stick overweg. Zelfs de internationale spits komt niet aan scoren toe. Gelukkig hebben de boys nog een geheim wapen achter de hand: een 50liter fust bij La Route! Ze beloven de mannen uit Roermond minstens 10L hiervan in ruil voor een strafcorner. Concordia besluit dat er een kersenvlaai bij moet en dan hebben ze een deal. De strafcorner wordt dusdanig hard naast gesleept dat de bal de een nietsvermoedende tennisser knock-out beukt. Hierna besluiten ze dat het beter is dat ze gezamenlijk naar La Route vertrekken voor de bier estafette. In tegenstelling tot de hockeywedstrijd wordt de estafette wel gewonnen door onze Eindhovense bakkenvouwers.

Website laten maken Uden - Druten 5-0
Blijkbaar kan oranje H26 ook winnen zonder papa’s? Gelukkig mogen de fluitvaders deze week wel weer binnen de lijnen van het veld de wedstrijd bekijken! Ondanks dit voordeel zullen de patriotten deze wedstrijd naar zich toe trekken en weten besluiten ze dat het eens tijd wordt om het rendement van hun corner omhoog te gooien. Druten vindt het allemaal wel prima en gebruikt de wedstrijd om hun verdedigende corner te trainen. Beide ploegen ervaren dit als een zeer nuttige zondag en bedanken elkaar voor deze training onder het genot van een goudgele rakker!