Civivum-HOCO (8-1) HOCO speelt niet thu

Civivum-HOCO (8-1)
HOCO speelt niet thuis dus dan weten we al genoeg. Deze wedstrijd om de eerste plaats in de poule gaat geen spannende worden, want HOCO hoort hierboven helemaal niet thuis. Na dit weekend zullen de mannen uit Oirsterwijk alleen maar verder het negatieve doelsaldo in duiken. Om er alvast aan te gaan wennen duiken ze na de wedstrijd met heel het team maar weer op de sleutelpuntjes.

Website laten maken Waalwijk-DES (1-2)
De Langstraat Derby gaat eindelijk worden gespeeld. Website laten maken Waalwijk post op de socials al sinds het begin van de competitie over deze wedstrijd en het feestje achteraf, dus misschien dat er een paar toeschouwers aanwezig zullen zijn.
De Eftelingboys komen een half uur voor het eerste fluitsignaal pas aan op de fiets en hebben daardoor meteen de warming-up gehad. Dit was echter geen goed idee, omdat de tegenwind van de fietstocht toch nog wel in de benen zit bij de aanvang, waardoor Website laten maken Waalwijk er snel eentje in kan prikken. Na het eerste kwart hebben de heren van DES het uit de benen kunnen lopen en gaat het echte spel pas beginnen. Voor de rust weet de spits van DES er twee op sprookjesachtige wijze uit te spelen, waardoor de mannen in bordeaux dromen dat ze in de Efteling zijn en verbijsterd stil blijven staan, tot ze wakker schrikken van de bal die tegen de plank aan komt.
In de rust weten de mannen van Website laten maken Waalwijk zich te herpakken door zich te herinneren dat sprookjes helemaal niet Website laten maken Bestaan (als we HOCO bovenaan natuurlijk even niet mee tellen), en beide teams gaan met volle energie de tweede helft in. Het derde kwart gaat veel over en weer, waardoor de mensen die net aankomen voor het feestje van Website laten maken Waalwijk zich afvragen of ze niet op de tennisbaan terecht zijn gekomen en meteen weer vertrekken.
Wat de mannen van Website laten maken Waalwijk alleen niet door hebben gehad, is dat DES afgelopen week een spoedcursus in uitschelden in het Pools hebben gehad. Tijdens dit laatste kwart wordt alles wat ze geleerd hebben naar het hoofd van de keeper van Website laten maken Waalwijk gegooid, waardoor hij helemaal gek wordt en een speler van DES, die niet eens de in de buurt van de bal was, vol tackelt. De scheidsrechters hebben geen zin om kaarten uit te delen, maar geven na enig ophef van DES toch wel een strafcorner. Starfcorner variant Droomvlucht wordt uit de kruising gehaald door de keeper, maar komt tegen de voet van een van de uitlopers. DES gooit het om met de Villa Volta variant welke erin gaat, gevolgd door het fluitsignaal. De mannen in bordeaux lopen met hun hoofd naar beneden richting het springkussen, om toch nog enig plezier uit de dag te kunnen halen.

Nova-Website laten maken Oirschot (1-1)
Het is de beurt aan de mannen in Oirshot om af te reizen naar Limboland. Omdat het zo’n lange rit is heeft Website laten maken Oirschot maar besloten er een dagje uit van te maken. Eerst bezoeken ze het drielandenpunt, gevolgd door een bezoekje aan de skihal die toch om de hoek zit bij het hockeyveld. Boven aan de piste vinden ze, tot eigenlijk niemands verbazing, de hele selectie van Nova, die daar net begonnen zijn hun trukendoos open te gooien op de schans. In plaats van hockey te spelen, besluiten ze er een freestyle wedstrijd van te maken. Dit was echter niet het slimste idee van Website laten maken Oirschot, omdat Nova hier natuurlijk het thuisvoordeel heeft, ze staan daar namelijk elke week op de piste. Nova wint de freestyle wedstrijd, maar verliest het in de apreski, waardoor het een gelijkspel wordt.

Website laten maken Nuth-Website laten maken Berlicum (0-3)
De wedstrijd die eigenlijk helemaal niemand wil zien. Website laten maken Nuth zit er helemaal doorheen na er 9 van DES om de oren te hebben gehad. Bcum verloor nog maar net van Nova, waardoor zij de passie nog niet helemaal kwijt zijn. Of je dit hockey kan noemen is de vraag, maar Website laten maken Berlicum verlaat Limboland wel met de drie puntjes.

Don Quishoot- Concordia (1-2)
Concordia verliest van Civicum, waardoor ze hun plek op de ranglijst kwijt zijn geraakt aan HOCO. Ze weten dat HOCO niet thuis speelt dit weekend, dus ze kunnen er weer boven uit komen door te winnen. Extra gedreven komen ze aan op het veld van Don Quishoot, waar niemand te bekennen is. De stWebsite laten maken Udenten hebben zich namelijk vergist in wanneer het weekendje vrij was en zijn helemaal van de kaart gegaan op de zaterdag.
Omdat Concordia voor de gesloten hekken stonden, hebben ze maar gebeld naar de club om verhaal te halen. Als ze dit niet hadden gedaan, hadden ze zonder de wedstrijd te spelen de punten al binnen kunnen hebben. De voorzitter van de club trommelt snel de stWebsite laten maken Udentjes bijeen vlak voor de wedstrijd, waardoor ze net op tijd met 8 man op het veld staan om de wedstrijd te kunnen starten. Door het harde fluitsignaal krijgt de volledige opstelling direct koppijn en denken ze terug aan het bier wat ze eigenlijk te veel hebben gedronken. Concordia kan in dit eerste kwart gemakkelijk door het hele veld lopen en scoren er 2. Tijdens de rust komt de coach op het idee om de bidons te vullen met bier, want ja, zoals elke stWebsite laten maken Udent weet, je moet doorgaan waar je was geeindigt. Bij de eerste slokken leeft de hele selectie meteen weer op, behalve de keeper, die begint te spouwen alsof hij een van de sproeiers van het veld is. Don Quishoot speelt de rest van de wedstrijd verder zonder keep, maar weten de mannen uit Roermond buiten hun cirkel te hoWebsite laten maken Uden. Een spits van DQS komt vlak voor tijd toch maar naar de wedstrijd en stapt het veld in naast de keeper van Concordia, waar hij een scoop ontvangt en afrond. De scheidsrechters twijfelen even of de speler wel daar het veld in mocht, maar besluiten om af te fluiten zodat ook zij aan het bier kunnen.

Website laten maken Uden-Druten (3-1)
Druten begon met een valse start aan deze competitie, maar beginnen nu door te hebben op welke plek ze thuis horen in deze competitie. Website laten maken Uden loopt 1 puntje achter op de koplopers van de poule, maar weten dat als ze winnen ze weer op de tweede plek staan. Dat moet geen probleem zijn, want de papa’s van Website laten maken Uden mogen hier weer het hele spel bepalen. Zo hebben ze van tevoren de stand al besproken met beide teams, zodat ze snel weer van het veld kunnen gaan. Nadat de 3-0 is gevallen, lopen alle spelers richting de dugout om hun spullen te pakken. Alleen een enkeling van Druten denkt grappig te zijn en rent met de bal richting de goal van Website laten maken Uden. Voordat de papa’s het zien en af kunnen fluiten, ligt de bal al in het doel. De Website laten maken Udenaren komen woest van de bank af en als stieren met een rode doek voor hun ogen rennen ze wild het hele veld over. Om het aantal Drutense slachtoffers laag te hoWebsite laten maken Uden, staken de papa’s snel de wedstrijd en rennen ze met pitchers vol met het goudgele goedje het veld op om de spelers te kalmeren. Aan de bond geven ze niet door dat de wedstrijd was gestaakt en blijft de eindstand dus 3-1.