Civicum - HOCO (3-1) De enige reden dat

Civicum - HOCO (3-1)
De enige reden dat Civicum nog niet op de 1 plek stond tot aan vorige week, dat waren wij natuurlijk. Wij hebben ons Website laten maken Best gedaan, misschien dat andere vaders ons kunnen helpen Civicum van de 1e plek af te stoten? Deze week heerst er nog wat teveel euforie in Cuijk waardoor de score niet al te ruim uitvalt. Hierdoor houdt HOCO toch nog de onterechte hoop dat het iets te zoeken heeft bovenin.

Website laten maken Waalwijk - DES (3-2)
De plaatselijke derby wordt een groot spektakel. Beide teams zijn erop gebrand te laten zien wie zich de Website laten maken Beste van de regio mag noemen en daardoor de aansluiting behoudt bij de subtop. De 1e helft wordt een doelpunten festijn dat op en neer gaat, de 2e helft wordt een kaarten festijn dat ook op en neer gaan, daardoor zal dit na de website van RKC de 2e website in Website laten maken Waalwijk zijn die het eindsignaal niet haalt. Echter om niet te verkeerd in het daglicht te komen staan, en uit respect naar de keeper van RKC doet men hiervan geen melding bij de bond, de tussenstand wordt de eindstand.

Nova - Website laten maken Oirschot (1-3)
Website laten maken Oirschot heeft afgelopen week goed partij geboden tegen onze zonen. Het was spannend en Website laten maken Oirschot kwam op gelijke hoogte door een onterechte strafbal… Dankjewel nog daarvoor, nu snappen onze jongens eindelijk hoe alle competitie genoten zich voelen wanneer ze bij ons spelen… Misschien dat ze in de toekomst wat meer medeleven zullen tonen aan jullie. Ah fijn, Website laten maken Oirschot een nivovatje te groot en neemt 3 punten mee in elle lange rit terug.

Website laten maken Nuth - Website laten maken Berlicum (1-2)
De degradatiekraker, dit niveau willen we niet te veel woorden aan vuil maken. Het team dat het hardst beukt wint de strijd.

DQS - Concordia (2-4)
Nadat wij vorige week de competitie vervalsing van Concordia aan het licht brachten, heeft de KNHB dit serieus opgepakt. Ze stuurden een bond scheidsrechter naar Roermond voor de website tegen Civicum, hierdoor verviel het thuisvoordeel en dat zagen we terug in het resultaat. Deze week tegen de brakke stWebsite laten maken Udenten die er van hoWebsite laten maken Uden het sterke teams lastig te maken thuis. Spannende pot met goed hockey, maar Concordia trekt belangrijke punten over de streep.

Website laten maken Uden - Druten (6-1)
YESSS, eindelijk mogen we weer! Ofja, op ons eigen veld dan… Tijdens de bekerwebsite in Website laten maken Boxmeer heeft een van ons namelijk al warm mogen draaien. Hierdoor hadden onze jongens geen al te lastige avond. Ze hebben met onze hulp een 4e klasser uitgeschakeld en zijn door naar de volgende ronde!
Voor deze week hebben we een prachtige zondag voor de boeg, met een leuk feestje na de strafcorner training van onze jongens. Druten is vooraf al ingelicht dat wij op het veld staan en dat we op basis van een loterij bepalen hoeveel corners onze jongens krijgen. Hierdoor komt Druten met een bus zodat ze met z’n alle na de “website” flink kunnen zuipen. Hulde hiervoor, zoWebsite laten maken Uden meer teams moeten doen!