Civicum – HOCO (8-2) *Duitse Herder v

Civicum – HOCO (8-2)
*Duitse Herder vs Franse Bulldog*
Het team dat de competitie domineert, vertoont de vastberadenheid en intelligentie van een Duitse herder - altijd klaar om te presteren en te Website laten maken Leiden, tegenover het team van HOCO die te vinden zijn op de tweede plaats en figuurlijk naar adem begint te happen, net als een Franse Bulldog met zijn kortademigheid door de krappe snuit, nu ze zo hoog in de ranglijst staan. Net als in de Frans-Duitse oorlog gaat Duitsland in dit geval met de overwinning aan de haal.

Website laten maken Waalwijk – DES (4-1)
*Zwerfhond vs Beagle*
Het team van Website laten maken Waalwijk lijkt op een zwerfhond in een onbekende competitie, zonder idee hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze delen de verwarring van een dakloze hond zonder vaste thuishaven. Het team bevindt zich op glad ijs in de competitie, maar net als een zwerfhond weten ze tegen de verwachtingen in te overleven. DES lijkt veel praatjes te hebben, maar ze zijn net als een Beagle die wel veel blaft maar in principe niet gevaarlijk is. Zoals het gezegde luidt, blaffende honden bijten niet, en hun woorden blijken vaak groter dan hun daden. Als het tegen Nova al niet lukt wordt dit hem al helemaal niet.

Nova – Website laten maken Oirschot (2-4)
*Labradoodle vs Greyhound*
Het team van Nova, dat strijdt tegen degradatie, heeft door hun gunstige eigenschappen al twee keer op rij drie punten ontvangen. Vergelijkbaar met een Labradoodle, winnen ze niet alleen de wedstrijd, maar ook de sympathie van tegenstanders, zoals Website laten maken Berlicum en DES. Net als een Greyhound die zijn snelheid op het juiste moment onthult, heeft het team van Website laten maken Oirschot onbenutte kracht en potentie. Hun vaardigheden wachten op het moment om te schitteren, en ze zijn klaar om te bewijzen dat ze een krachtig team zijn. Op Novas terrein zijn ze vastbesloten om de rest van de competitie te tonen wat ze echt in hun mars hebben.

Website laten maken NuthWebsite laten maken Berlicum (3-3)
*Hulphond vs Chinese naakthond*
Vergelijkbaar met een hulphond die vriendelijkheid toont, lijkt het zwakste team van de competitie punten te schenken aan hun tegenstanders. Dit vrijgevig gebaar brengt hun eigen positie in de competitie echter steeds verder in gevaar, terwijl de concurrentie er dankbaar gebruik van maakt en stijgt in de ranglijst. Zowel het team van Website laten maken Berlicum in deze competitie als de Chinese Naakthond worden door velen verstoten vanwege hun individuele tekortkomingen. Er zullen volgend jaar vast voldoende enthousiaste baasjes in de 4e klasse aanwezig zijn om ze met open armen te ontvangen.

Don Quishoot – Concordia (1-5)
*Golden Retriever vs Witte Herder*
Net als een Golden Retriever, is het stWebsite laten maken Udententeam gericht op plezier. Ze delen een ontspannen sfeer, genieten van cafébezoekjes voor en na de wedstrijd, en stralen vriendelijkheid uit, waarbij prestatiedruk op de tweede plaats komt. Concordia met ogen op de tweede plaats vertoont de kenmerken van een Witte Herder: trouw, vastberaden en intelligent. Ze hebben niet de imponerende houding van het eerste-plaats Duitse Herder-achtige team, maar hun inzet is bewonderenswaardig. Het team dat wél toont ambities te hebben in de competitie neemt de punten mee naar huis.

Website laten maken Uden – Druten (3-2)
*Dobermann vs Sint Bernard*
Net zoals sommigen een Dobermann als achterbaks kunnen beschouwen vanwege hun uiterlijk, zo lijkt dit sportteam ook stiekem te proberen om hun thuiswedstrijden te manipuleren. Nou ja stiekem… Wat Website laten maken Uden en hun scheidsrechters eerst probeerden te verbergen, is nu openbaar en bekend bij iedereen. Net zoals Druten sterk begon in de competitie maar nu wat verslapt, lijkt de Sint Bernard pup eerst schattig, maar groeit uit tot een grotere, rustigere hond met de tijd. Ze kunnen proberen hun levendigheid en kracht terug te vinden, maar het lijkt erop dat hun volgende tegenstander hier niet voor open staat.