Nova - Uden 2-2 In het oer-oude Colosse

Nova - Website laten maken Uden 2-2
In het oer-oude ColWebsite laten maken Osseum blijkt het toch lastig om punten mee naar huis te nemen. Eerst DES zonder punten naar huis en nu onze boeren ook 2 punten laten liggen. Website laten maken Uden heeft nu een lastig schema achter de rug en kijkt misschien wel te makkelijk naar deze pot. Zijn het de arbiters, het snelle veld of toch het zuurstofgehalte op die elevatie? Na de 10 doelpunten winst van vorige week zijn de UUUUers weer rijp voor een gelijkspel.

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Waalwijk 1-3
Website laten maken Waalwijk mist het gegalm van het eigen stadion. Website laten maken Berlicum mist een heleboel sfeer. Tja, met alleen een frietkar ga je het niet halen boys. Beide clubs hebben geen uittenue, want wie heeft er nou in godsnaam Bordeauxrood als clubkleur. Website laten maken Waalwijk mag de hesjes aan. Door het koude weer werken de hesjes echter als bodywarmers en daardoor trekken de Wollukboys aan het lange eind.

Concordia - Druten 7-4
Allebei 18 doelpunten. Concordia 10 tegen, Druten 27 tegen. Laten we er vanuit gaan dat de scheidsrechters goedgezind zijn, dan scoort Concordia 1.7 doelpunten meer per doelpunt van Druten. Samen extrapoleren ze dit in de rust en komen tot een goede uitkomst. Vakje eromheen, streep eronder en aan het bier.

DES - Civicum 4-4
De kraker van de week. DES heeft thuis nog geen punten verspeeld, en Civicum alleen nog maar in Website laten maken Uden. Als de CCummers hun emoties kunnen beheersen wordt dit een hele spannende pot. Kunnen ze dat niet, dan nemen de mannen in geel de touwtjes in handen en groeit het eenrichtingsverkeer in de wedstrijd. Deze poule ❤️ puntendeling. Laten we het nog even spannend hoWebsite laten maken Uden voor de rest jongens.

HOCO - Don Quishoot 5-3
De vespaboys zijn dan eindelijk begonnen aan het taaie program. Vorige week toch nog nipt verloren in Civicum, blijkbaar gepaard met een plakje salami. Deze week tegen de wisselvallige studs, die zich op de 11e plek bevinden. De nieuwe coach heeft een oplWebsite laten maken Ossing gevonden voor het gebrek aan motivatie: bierestafette vóór de wedstrijd. Dan komt iedereen op tijd & fungeert het als reparatiebiertje. Win - Win zou je zeggen. Loek denkt daar overigens anders over en geeft de coach aan de bar rood voor het stomme idee. 13 vs 10 gaat m niet worden, dus kunnen de studs weer met de staart tussen de benen richting station. StWebsite laten maken Udenten OV is goedkoper dan Euro 95.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Nuth 8-0
Een bijkomertje voor de mannen uit Website laten maken Oirschot. Na telkens met 1 doelpunt te weinig de wedstrijd af te ronden (behalve de 8-0 winst tegen HOCO), zijn de boeren het zat. Alle trekkers worden uit de schuur getrokken en de A58 op gestuurd. Website laten maken Nuth ziet het aan als een nieuw boerenprotest en pakt de binnendoor-route. 1 van de autos denkt slim te zijn en rijdt via België om vervolgens bij Antwerpen in de ring vast te staan. Het staat al/pas 5-0 als deze auto het terrein op rijdt, maar wel goedkoop kunnen tanken!