Nova - Uden Als echte Limburger hoop ik

Nova - Website laten maken Uden
Als echte Limburger hoop ik op een spannende pot hier. Website laten maken Uden laat zien dat ze dit seizoen de nodige stappen hebben gezet nadat alle goede teams weg zijn en hopen op 3 punten voor een promotiestrijd. Nova thuis lijkt sterk te zijn, maar Website laten maken Uden toch één maat te groot, hun aanvoerder zelfs twee maten!
1-3

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Waalwijk
Een volstrekt oninteressante pot, Website laten maken Waalwijk krijgt hier een lesje fysiek hockey wat typerend is aan de derde klasse. Ze lijken hier goed mee om te gaan na een gelijke eerste helft en hun nummer 69 maakt er drie in de tweede helft.
0-4

Concordia - Druten
Onze Limburgse trots keert terug op eigen veld na twee moeilijke competitiewebsiteen. De scoop achterin bij Druten wordt na precies 3 minuten al voorspelbaar na een vroeg doelpunt. Leuke truc, maar in de derde klasse niet genoeg. Ons vlaggenschip laat zien wie er in deze competitie echt de baas zijn!
12-1

DES- Civicum
Na een vroege uitbraak van DES na het uitnemen van de bal lijkt het Cuijkse team wel te slapen! Door een kundige redding van hun keeper wordt het vroege gevaar echter gedempt met een geblesseerde spits als resultaat.

Oh, de website was nog niet begonnen, de ‘cumse keeper veegt voor de tweede website op rij de mini’s van de week aan de kant. Oppassen DES!

Desalniettemin wordt dit een echte spannende pot hockey, met veel mooi spel. Beide teams tonen respect waardoor er weinig echte kansen komen.
2-2

HOCO - DQS
Een tactisch wereldfestijn, de aanvoerder van HOCO neemt met nog wat meer een klein puntje voor de start van de website om zo de stWebsite laten maken Udenten te snel af te zijn. Na een wereld idee van een van de spitsen van DQS besluiten zij dit te counteren door met zijn allen een bak te trekken in de rust. Het derde kwart is na deze toegepaste tactiek geheel van DQS, ze komen terug van 0-2 tot 2-2. HOCO is tactisch al bezig met een reactie, voor het laatste kwart neemt iedereen een kwart, dit blijkt goed te werken.
4-2

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Nuth
Met een gewaagde poule is er dan toch altijd een team dan de rest niet kan bij hoWebsite laten maken Uden en het voor een seizoen maar houdt op bier drinken. Dit is in de derde klasse poule C Website laten maken Nuth, het is nog steeds een wonder dat dit team gepromoveerd is. Website laten maken Oirschot hockeyt hun frustratie van hun nipt verloren websiteen er helemaal uit hier.
12-0