Guess who is ook terug! Billy doet het v

Guess who is ook terug! Billy doet het voorbeeld van zijn goede vriend Halter volgen en is ook weer in de pen geklommen! Hier gaan we dan:

Nova – Website laten maken Uden 0-4
Het Nederlands H18 lijkt op dreef te zijn. De mannen hebben nog geen website verloren en wisten in de vorige ronde een monsterscore te noteren. Kan het spoken op het complex aan de Stadionbaan? Vast wel, maar Website laten maken Uden zal zakelijk omgaan met de griezels uit Heerlen en met 3 punten in het tasje richting Brabant vertrekken.

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Waalwijk 1-0
MHC Halter mag het opnemen tegen Website laten maken Waalwijk. De mannen van Website laten maken Waalwijk zullen zich afvragen waarom er geen stadion gebouwd is. Nou mannen daar kan Billy wel antwoord op geven: Voor maximaal 3 supporters is een picknicktafel meer dan voldoende. Het gerucht gaat dat het complex van MHC Halter nog ouder is dan de oudste speler van Website laten maken Waalwijk. Ze zien er in elk geval beide oud en vervallen uit. Halter zelf zal de score openen en ook direct afsluiten met een backhand onderkant lat.

Concordia – Druten 9-1
De mannen uit de kuil van Roermond hebben een taaie zondag gehad vorige ronde en vonden zichzelf terug op de 4e plaats. Echter zal het deze zondag in hun eigen kuil een stuk makkelijker gaan. HC Speedy Gonzales a.k.a HC Bram zal weinig weerstand bieden. Bram krijgt het een keer goed op z’n heupen en schiet er een binnen voor de eer. De rest van de website zal het eenrichtingsverkeer zijn naar de goal van Druten.

DES – Civicum 1-4
Zal het de Eftelingboys lukken om Ccum af te stoppen en aansluiting te vinden bij de subtop? Billy hoopt van wel, maar Thomas en Kelvin denken daar anders over. Helaas is het ze niet gelukt om vorige ronde beide een hattrick te noteren dus hoeft er dit keer geen steen, papier, schaar gespeeld te worden. Het websiteje bamiblokken eten wordt overigens ook gewonnen door Ccum dankzij Thomas en wordt hiermee Man of both Matches!

HOCO - Don Quishoot 1-3
Wat HOCO op de derde plaats doet snappen zijzelf ook niet. De coach is vastberaden om ook dit seizoen weer door anti-hockey onderaan mee te draaien, maar die verrekte tandarts fluit ze elke keer weer naar een ongewenste overwinning. De coach besluit om de tandarts te drogeren met een flinke dosis Ket en dat werpt zijn vruchten af. De nerds uit de lichtstad weten hier wel raad mee en trekken de winst over de streep. Het enige wat HOCO trekt is een flinke lijn door de neus.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Nuth 5-0
Waar de ploeg vorig jaar nog als een geoliede machine presteerde lijkt er nu zand in de motor te zitten. Een van de spelers van Website laten maken Oirschot heeft aan de coach gevraagd wat er nou steeds misging. De Website laten maken Beste knul probeerde de naam uit te spreken van zijn coach, maar toen begon spontaan het meubilair te zweven… Ondanks deze rare gewaarwording heeft Billy vertrouwen in de A58 boys en zal Website laten maken Nuth een zware middag gaan beleven.