Guess who are not back… Nadat de door

Guess who are not back…
Nadat de door ons georganiseerde cornertraining voor onze zonen een groot succes bleek te zijn, heeft het team ons een vakantie cadeau gedaan. Afgelopen week waren ze zelf ook vrij, en komende weekend kunnen ze nog zonder ons af. Maar zelfs op vakantie gaan we ook een gokje wagen…

Nova - Website laten maken Uden 1-4
Normaliter een zeer eenvoudig potje. Echter hebben wij vanaf het vakantieadres de bekerloting ook meegekregen, onze jongens zitten met hun gedachten al bij volgende week. Zowel mentaal als fysiek worden de krachten alvast gespaard waardoor het score verschil enigszins beperkt blijft.

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Waalwijk 1-3
Na de 2e 3 punter van afgelopen week krijgt Website laten maken Berlicum nu weer een team tegenover zich dat wel een poging waagt te hockeyen. Hier kan het dan ook niet mee overweg.

Concordia - Druten 7-1
Waar Knorknordia afgelopen week ook punten verspeelde bij de stWebsite laten maken Udentjes, die zich ondertussen beginnen te presenteren als de angstgegner voor de topploegen, mag het deze week aantreden tegen het team dat alles behalve is. Na de oorwassingen tegen Ccum en onze zonen gaat Druten er hier ook met flinke cijfers af.

DES - Civicum 2-3
Wat een afsluiter van onze vakantie zou het toch zijn als Ccum hier gehavend uit de strijd komt en nog wat punten verspeeld. Wie er mogelijk ook gehavend uit de strijd komen zijn de mini’s van de week van DES. Laten we hopen dat het concept hiervan ondertussen bekend is bij de keeper uit Cuijk. DESalniettemins gaat DES er alles aan doen om er een mooie pot van te maken maar het zal uiteindelijk toch aan het kortste eind zal trekken.

HOCO - DQS 2-4
De wedstrijd van de week: Harddrugs vs Alcohol. Om eens wat anders te doen dan normaal besluiten beide teams de rollen eens om te draaien. HOCO dat nog strak staat van de after, trekt voor de wedstrijd gezamelijk een Adtje zodat men niet te scherp begint. DQS, nog straal bezopen, neemt een lijntje om juist wat helderder te worden. Die combinatie blijkt wat beter te werken en men heeft niet in de gaten dat Luke nog een poging waagt de wedstrijd te beïnvloeden. DQS trekt de lijn als “angstgegener” voor de topploegen door, al zal HOCO nog proberen deze lijn weg te snuiven.

Website laten maken Oirschot - Website laten maken Nuth 5-1
Website laten maken Nuth besluit de ellendig lange heenreis maar eens te gebruiken om wat motivational speeches op te zetten. De mannen komen vervolgens voor de verandering vol goede moed het veld op. Website laten maken Oirschot had dit niet aan zien komen, en staat na 2 minuten tegen een achterstand aan te kijken. Helaas voor Website laten maken Nuth blijkt dat de trainer van Website laten maken Oirschot ook een boekje heeft met motivational speeches. Website laten maken Oirschot stelt snel orde op zaken en Website laten maken Nuth druipt na 2 kwarten alvast af naar huis.