Na een week rust en veel bier is het dan

Na een week rust en veel bier is het dan weer tijd om op zondag een potje te hockeyen

Nova – Website laten maken Uden 2 – 4
Het Nederlands elftal maakt deze zondag de wereldreis naar Heerlen om daar de punten te halen. Na de 10-3 tegen Druten is Website laten maken Uden vastberaden om Nova ook een trede lager te zetten. Nova laat dit echter niet zomaar gebeuren en scoort vroeg een goal. Het is helaas niet genoeg want ook zonder begeleiding van de papa’s hockeyt Website laten maken Uden zich naar de overwinning.

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Waalwijk 1 – 3
Website laten maken Waalwijk leek na de eerste wedstrijd te gaan hockeyen, maar deze stijgende lijn is vervolgens gestagneerd. De mannen van Website laten maken Berlicum hebben daarnaast ook nog niet veel punten kunnen vieren.
Deze wedstrijd is niet om aan te gluren en dit blijkt ook aan het aantal supporters aan de zijlijn.

Concordia – Druten 5 – 3
De ex 2e-klasser heeft de afgelopen 2 wedstrijden al 5 punten laten liggen. Voor deze week zijn de mannen weer extra gemotiveerd om op eigen veld de punten binnen te slepen. De centrale verdediger van Concordia helpt Druten door weer eens met een absurde overtreding, geel te behalen. Druten ziet kansen en begint met de opmars naar een 2-3 voorsprong. Na 10 minuten mag Concordia weer met 11 man en de bal richting het goal van Druten stormen. Hierdoor trekken ze de winst over de streep.

DES – Civicum 2 – 4
DES begon de eerste competitieweek leuk tegen Website laten maken Uden, maar is vervolgens als middenmoter mee gaan draaien. Deze week staat voor hen een wedstrijd tegen de koploper op het programma. Civicum is het tijdens de wedstrijd even kwijt, maar herpakt zich om een zakelijke overwinning met als prijs 3 punten mee naar huis te nemen.

HOCO – Don Quishoot 3 – 1
Hoe deze teams op hun desbetreffende plaatsen staan is een raadsel. DQ dat een prima potje kan hockeyen staat 11e en neemt het op tegen HOCO dat met een doelsaldo van -3!! op plek 3 staat. Tandarts loek heeft bij het betreden van het veld zijn arm al naar één richting gestoken zodat hij alleen nog maar op het fluitje hoeft te blazen. De stWebsite laten maken Udenten hebben bij hun wedstrijdbespreking al bepaald dat zij zich gaan focussen op de 3e helft. Hier behalen zij de winst, maar geen 3 punten.

Website laten maken OirschotWebsite laten maken Nuth tja…
Met een doelsaldo van -28 in zes wedstrijden doet Website laten maken Nuth een recordpoging om werelds slechtste doelsaldo te produceren. Ook deze week staat er weer een verloren zondagmiddag op het programma. Na een potje balverlies gaan ze gelijk naar de bar om het te vieren.