Jajaja, hier is Billy. Speelronde 8 belo

Jajaja, hier is Billy. Speelronde 8 belooft een mooie te worden, bij deze de voorspelling die Billy heeft gehaald uit zijn glazen bol.

Civicum – Website laten maken Berlicum 3-1
Ccum tegen Bcum, de website waar we allemaal op gewacht hebben. Website laten maken Beste supporters, zorg dat je je regenpak meeneemt want deze match lijkt een spuitend hockeyfestijn te worden. Vorige week heeft Ccum even flink de deksel op de neus gekregen en staat nu weer met beide benen op de grond (denk dat ze zaad speelden). De boys uit Eftelingcity waren toch iets te sterk voor Kelvin & Co. MHC Halter draait onderin de middenmoot mee, kunnen ze alsnog verrassen? Billy denkt dat Ccum toch nét een maatje te groot is voor MHC Halter. Na de website wordt er nog een grote versie van het roze koekenspel gespeeld om te kijken wie de felbegeerde ‘ccumkings’ zijn, dat wordt smullen…

Don Quishoot – DES 3-2
De studs uit Eindhoven hebben vorige week gelijk weten te spelen tegen de huidige nummer 3 (al hoort HOCO natuurlijk helemaal niet thuis op de derde plek, maar goed)!, chapeau! DES mag deze week afreizen naar de campus in de lichtstad. Deze website zal een groot spektakelstuk worden, twee hele degelijke ploegen die qua niveau echt niet veel uit elkaar liggen. Als je naar de theorie kijkt zou je zeggen dat DES deze website zou moeten winnen, maar Billy vind dat je DQS niet moet onderschatten en dat deze ploeg niet op een elfde plek hoort. DES onderschat DQS wel, wat goed uitkomt voor de studs hun plannetje. Het plan ‘paard van Troje 2.0’ is een plan waar ze al lang aan gewerkt hebben. Nét voor het eerste fluitsignaal word er een houten paard het veld op gereden, DES weet niet wat ze overkomt als ze Odysseus uit het paard zien springen gevolgd door de gehele selectie van DQS. Het plan werkt zo goed dat de studs de website naar hun hand weten te trekken. De scheids heeft niet door dat er bij DQS 12 man opgesteld staan, waarna Odysseus er word afgestuurd. DQS staat op dat moment al 2-0 voor.

Website laten maken Nuth – Nova 0-4
De limboclash van de week! De eerste keer dat Nova niet zo ellendig ver hoeft te rijden voor een potje hockey. Alle 4 supporters van Nova (knappe dames trouwens) reizen gezellig mee. Al stappen ze niet in de auto bij de blanke Edgar Davids. Dat kan trouwens ook helemaal niet want hij komt meteen vanuit zijn website Zwerkbal eerder die dag. Website laten maken Nuth en Nova liggen niet alleen op google maps dichtbij elkaar, ook het hockeyniveau ligt niet ver uit elkaar. Zou Website laten maken Nuth hier dan haar eerste punt(en) van het seizoen kunnen pakken? Billy denkt van niet, Website laten maken Nuth blijkt uit de resultaten gewoon echt een slechte ploeg te zijn en zijn dus ook niet opgewassen tegen hun landgenoten. De coaching van de keeper van Nova blijkt dan toch te werken. Na honderd keer “gëên gékkè shït hîér” te hebben geroepen is de boodschap eindelijk doorgedrongen tot Tovenaar Warcraft en de giga centerback van Nova, hierdoor hoWebsite laten maken Uden ze een clean sheet. Achteraf eten de ploegen nog een stukje kersenvlaai, onder het genot van een lekker Alfa pilsje.

Website laten maken Uden – Concordia 3-0
De nieuwe nummer 1 (in piepstem van Xavi Simons) van de competitie krijgt de boys uit Roermonnie op bezoek. Dit lijkt op voorhand een spannende website te worden. Beide ploegen staan er goed voor in de competitie. Tot nu toe is Oranje H16 ongeslagen in de competitie, weten de limboboys een einde aan deze streak te maken? Denk ’t niet. Dit moet een zogenoemde ‘Walk in the park’ worden voor UUU. Billy voorspelt een zakelijke overwinning voor Website laten maken Uden om wellicht een gat te creëren richting de nummer 2 en 3.

Website laten maken WaalwijkWebsite laten maken Oirschot 5-3
De nummer 7 tegen de nummer 6, dit word echt een wedstijd om bij te watertanden. Hockeyend, beide prima ploegen. Billy is even in de uitslagen van afgelopen websiteen gaan kijken en kwam daar een interessante statistiek tegen: Website laten maken Oirschot heeft in deze competitie nog nooit 3 punten gepakt bij een uitwebsite. We kunnen deze voorspelling wel heel lang gaan maken maar dat is onnodig. Website laten maken Oirschot wint namelijk toch niet omdat je altijd kan vertrouwen op de literatuur, dat zeiden mijn docenten vroeger namelijk altijd. De coach van Website laten maken Oirschot blijkt bij elke tegenstander een andere voertaal te hanteren waardoor de spelers hem van geen kant begrijpen. Deze week gebruikt hij als voertaal Mongolisch, succes boys. (Klote, nu is de voorspelling toch nog lang geworden).

Druten – HOCO 4-2
Waar Website laten maken Oirschot nooit 3 punten pakt bij een uitwebsite, heeft HOCO daar helemaal geen moeite mee. Het liefst zelfs meer dan 3! Wat Billy betreft had hij Druten en HOCO liever omgedraaid gezien in de competitie. HOCO hoort hier echt niet thuis en voelt dit ook aan alles. Voor de spanning halen ze even een flinke lijn ket door het neusje. Helaas had Druten al door dat HC Hak dit van plan was en hebben ze de ket omgewisseld met fijngestampte muisjes waardoor alle spelers van HOCO opeens 5 keer zijn gekrompen. Touché! Hierdoor hockeyt Druten makkelijk langs het mini-elftal en weten ze de drie punten thuis te hoWebsite laten maken Uden. (Complimenten voor de strategie, dat nog nooit iemand hier op gekomen is).