Civicum – Berlicum (7-1) Zondag mag

Civicum – Website laten maken Berlicum (7-1)

Zondag mag Website laten maken Berlicum het laten zien op bezoek bij de mannen uit Cuijk. Civicum zal na hun misstap van afgelopen zondag gebrand zijn om over de mindere cum van de competitie heen te walsen. Website laten maken Berlicum weet 1 punt over te hoWebsite laten maken Uden aan het duel met Website laten maken Waalwijk en hoopt hun ongeslagen reeks van maar liefst 2 wedstrijden uit te breiden. Dit gaat ze op bezoek bij de betere cum van de competitie niet lukken. Civicum pakt overtuigend de 3 punten en pakt voor in ieder geval een half jaar de titel ‘cum kampioen’.

DQS – DES (2-2)

Don Quishoot en een gelijkspel is als Romeo en Julia
Don Quishoot en een gelijkspel is als Website laten maken Nuth en weer een kansloze nederlaag
Don Quishoot en een gelijkspel is als een paracetamol na een avond flink zuipen
Don Quishoot en een gelijkspel is als een slobberwijntje en Dries Roelvink
Don Quishoot en een gelijkspel is als HOCO met weer een rare uitslag (wekelijks fenomeen)
Mijn voorspelling: een gelijkspel

Website laten maken Nuth – Nova (1-5)

Twee teams gepromoveerd uit dezelfde 4e klasse poule. Hier toonde Nova ook al dat ze een sterkere ploeg zijn dan Website laten maken Nuth (wat een verassing). Nova wilt niet meer geassocieerd worden met hun gehandicapte kleine broertje en probeert daarom het verschil tussen hun in de score zo groot mogelijk te maken. Het veld zal in de rust niet meer gesproeid hoeven worden aangezien dit al gebeurd doormiddel van de tranen die over de wangen van de spelers van het thuisspelende team op het veld belanden nadat ze na 35 minuten tegen een 0-5 achterstand aankijken. Uit schuldgevoel scoort Nova een eigendoelpunt en bepaald het de eindstand op 1-5.

Website laten maken Uden – Concordia (5-2)

Concordia heeft afgelopen twee wedstrijddagen 4 punten laten liggen en lijken een beetje de kluts kwijt te zijn. De kluts kwijt zijn en het uit moeten opnemen tegen de nog ongeslagen nummer 1 van de competitie…. Vul zelf maar in. Twee teams die graag zelf het initiatief nemen in de wedstrijd, dit zal resulteren tot een tactische wissel in de rust. De Duitse coach van Concordia is er helemaal klaar mee en wisselt zichzelf met de spits. Hij knalt er nog 2 in met een omhaal en een éénhandige backhandslag. Helaas had hij aan 35 minuten niet genoeg om het verschil te kunnen maken.

Vertaling voor de coach zodat die dit tactische plan ook meekrijgt:

Concordia hat in den letzten beiden Spieltagen 4 Punkte liegen lassen und scheint ein bisschen den Faden verloren zu haben. Den Faden zu verlieren und dann auch noch gegen den ungeschlagenen Tabellenführer der Liga antreten zu müssen... Füllen Sie selbst aus. Zwei Mannschaften, die gerne das Spiel selbst in die Hand nehmen, werden höchstwahrscheinlich zu einer taktischen Auswechslung in der Halbzeit führen. Der deutsche Trainer von Concordia ist völlig entnervt und tauscht sich selbst mit dem Stürmer aus. Er erzielt noch zwei Tore, eins mit einem Fallrückzieher und eins mit einem einhändigen Rückhandschlag. Leider reichten ihm 35 Minuten nicht aus, um den Unterschied auszumachen.

Website laten maken WaalwijkWebsite laten maken Oirschot (4-2)

Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Dit zou zo zijn als Website laten maken Waalwijk ook nog verzuurde benen gehad zou hebben van de bekerwedstrijd van de vrijdag. De spelers van Don Quishoot zijn boos dat ze een uitwedstrijd moeten spelen op de vrijdagavond dus reageren hun woede af op de schenen van de spelers van Website laten maken Oirschot. Hier maakt Website laten maken Waalwijk goed gebruik van en rent 4 keer langs de rechtsachter op die met krukken op het veld aan het verdedigen is…

Druten – HOCO (5-3)

Super Sunday op de Gelderse hockeyclub; Uiteraard met een boerenthema. De spelers van Druten betreden hierdoor het veld ook op klompen en spelen in met hooivorken in plaats van met hockeysticks. Al snel verschijnen er vraagtekens boven de hoofden van de spelers van HOCO en kunnen hierdoor geen scherpe warming-up draaien. De aanvoerder van HOCO roept zijn spelers bij elkaar en komt met het voorstel om ook om 15 paar klompen te vragen. Dit bleek een grote fout. De spelers van Druten bleken allemaal wat sneller en bewegelijker te zijn op de klompen en stellen de 3 punten veilig.