Billy hoorde dat hij gemist werd, maar g

Billy hoorde dat hij gemist werd, maar geen zorgen hier is hij weer! Ik moest even bijkomen en gelukkig hebben een paar Cuijkse schoonheden mij daarbij geholpen!

Bcum vs. DQS 1-5
De mannen van MHC Halter zijn vorige ondanks de verliespartij toch tevreden thuis gekomen. Ze zijn er namelijk achter gekomen dat het complex in Cuijk nog triester is dan hun eigen complex. De nerds hebben vorige week de Eftelingboys zonder punten naar huis gestuurd. Billy denkt dat zijn grote vriend Halter de score opent met zijn befaamde backhand, maar de stWebsite laten maken Udentjes weten door een aantal ingewikkelde berekeningen het tij te keren en zullen de drie supporters trakteren op een mooi potje hockey!

DES vs. Druten 3-2
De Eftelingboys zijn na de verloren wedstrijd van vorige week extra hard gaan trainen. Er stonden maar liefst 3 sessies sprookjesbosloop op het programma. Billy weet niet zeker of dit de manier is om Druten a.k.a. HC Speedy Bramzales te verslaan, maar het getuigt wel van inzet! Het thuisvoordeel zal hier de doorslag gaan geven en na afloop lekker aan de bamiblokken!

Hc Tandarts Loek vs. Concordia 0-3
Het team van de vervloekte tandarts mag aantreden tegen de griezels uit de kuil van Roermond. Het schijnt dat de spits van Concordia doordeweeks werkt in een spookhuis. Billy zit uren bij de grimeur, maar deze knul kan zonder schmink aan de bak. Desondanks heeft het wel effect op de spelers van HOCO. De mannen denken dat ze in een bad trip zitten en rennen direct het veld af. De verschrikkelijke tandarts blijft alleen met de Concordianen achter en probeert de eer te redden. Helaas blijkt het niet voldoende te zijn.

Website laten maken Nuth vs. Website laten maken Uden 0-6
Billy moet toegeven dat hij wel een klein beetje trots is op de mannen van Website laten maken Nuth na de gewonnen wedstrijd! Billy moet ook toegeven dat hij de mannen van Oranje H26 door de mand zag vallen. Ondanks dat blijft Oranje de enige ongeslagen ploeg. Billy weet dat het klasse verschil te groot is dit keer voor Website laten maken Nuth. De mannen van Website laten maken Nuth accepteren hun lot en maken er een leuke middag van!

Website laten maken Oirschot vs. Ccum 3-1
Of dit de spannendste pot van de week wordt weet Billy nog niet. Dit wordt wel de meest vervelende pot voor de mannen langs de A58. Thomas denkt dat hij na zijn silvercup winst op Website laten maken Uden de nieuwe Duco Telgenkamp is geworden. Hij geeft zelfs een interview voorafgaande aan de wedstrijd waarin hij trots vertelt dat hij bij elke McDonalds onderweg een Big Tasty gehaald heeft. De corpulente knul is niet meer vooruit te branden wat voor grote frustratie zorgt bij Kalfin. Echter kan Kalfin wel hockeyen en schiet hij er een binnen! Helaas verliezen de twee zich in de frustratie en pakken ze beide een gele kaart. De mannen van Website laten maken Oirschot maken hier dankbaar gebruik van en laten in korte tijd drie doelpunten noteren. De coach van Website laten maken Oirschot is door het dolle heen en begint wederom zijn longen uit zijn lijf te schreeuwen. De Website laten maken Beste man kan nog steeds geen verstaanbaar woord Nederlands uit zijn keel krijgen, maar dat mag de overwinningsvreugde niet drukken!