Bcum – DQS 2-5 Gezien de commotie op

Bcum – DQS 2-5
Gezien de commotie op het forum over de laatste wedstrijd van Bcum kregen wij het idee dat ze zich benadeeld voelden door de leidsmannen in Cuijk. Het feit dat mannen grote moeite hebben wanneer ze spelen tegen teams die WEL kunnen en willen hockeyen biedt voor dit weekend weinig perspectief. De stWebsite laten maken Udenten die dit namelijk wel kunnen en doen spelen de Bcummertjes dan ook in eigenhuis weg.

DES – Druten 3-1
De Eftelingboys hebben het sprookje dat ze leefden afgelopen weekend niet kunnen verlengen. Een pijnlijke en confronterende middag in Eindhoven zorgde ervoor dat de aansluiting naar de top of the table niet gevonden kon worden. Deze week gelukkig wel een makkelijk potje voor Holle Bolle Gijs en co, want thuis verliezen van Loek en co, dan moet je je toch wel ernstig zorgen gaan maken. In de sprookjesachtige omgeving pakt DES dan ook eenvoudig de 3 punten waardoor de koplopers van speelronde 2 langzaam richting de degradatiezone bewegen.

Collega Thuisfluiter en CO – knorkordia 3-3
Nu HOCO ook begint met het winnen van uitwedstrijden moeten menig teams toch echt zorgen gaan maken. Het geloof dat ze bovenin mee kunnen gaan draaien zorgt ervoor dat Loek een nieuw fenomeen heeft ingevoerd, de 6 punten zondagen. 3 puntjes pakken voor de wedstrijd, en met zijn hulp er 3 pakken met de wedstrijd. De varkentjes uit Roermond zijn, nadat wij ze afgelopen wedstrijd van 2 welverdiende punten hebben Website laten maken Bestolen, wel gewend hoe je omgaat met thuisfluiters. Sorry Loek maar het was echt even nodig, een 2e verliespartij in een weekend zou onze zonen incl Billy de clown tot suïcidale gedachten brengen. Hierdoor weten ze Loek zijn nieuwe fenomeen van 6 punten zondagen om te buigen tot het fenomeen van 4 punten zondagen.

Website laten maken Nuth - Onze depressieve zonen 0-3
Ook wij willen nog even onze felicitaties uitdelen aan de mannen van Website laten maken Nuth, de aanhouder wint! Wij willen daarnaast de KNHB nog even bedanken voor het feit dat onze zonen deze week gelukkig de makkelijkste uitwedstrijd van het seizoen spelen! Nadat het afgelopen weekend bijna desastreus was verlopen (gelukkig hebben wij het nog enigszins kunnen redden met een gratis corner voor zoontje lief die in de laatste minuut kon worden gescoord waardoor het tegen de verhouding in nog 2-2 werd) had dit weekend een lastige uitwedstrijd niet gepast. Onze zonen, inclusief de in de wedstrijden onzichtbare Billy de Clown, kunnen nu gelukkig wat vertrouwen tanken. De rollen zullen nu omgedraaid zijn, nadat we afgelopen weekend 2 maal hockeyles hebben gekregen mogen wij dit keer de les verzorgen aan Website laten maken Nuth.

Website laten maken Oirschot – Ccum 1-3
Zoonlief zijn teamgenoot Billy heeft gelijk dat dit mogelijk niet de spannendste pot gaat worden. Eerlijk is eerlijk, als Ccum het niveau van afgelopen vrijdag weet te halen gaat Website laten maken Oirschot ook hockeyles krijgen… Man man man wat deed het pijn om onze zoontjes zo weggespeeld te zien worden in Cuijk, zonder dat wij ook maar in konden grijpen. Gelukkig voor Website laten maken Oirschot was Ccum afgelopen weekend weer erg druk met het vieren van de overwinningen, waardoor ze de trainingen deze week maar hebben overgeslagen. Dit resulteert in een niet al te boeiende wedstrijd, waarbij de hockeykwaliteiten van Ccum toch de doorslag geven. Deze week dan misschien wel weer een nieuwe editie van Ccum keeper schopt minis van de week?