Civicum – Nova 7-0 De linksback van N

Civicum – Nova 7-0
De linksback van Nova moet rijden naar Civicum. Zijn hockeykwaliteiten zijn ongeveer hetzelfde als zijn rijkunsten, ronduit bedroevend. Hierdoor komt de linksback met de keeper in zijn auto één minuut voor de wedstrijd aan. In het eerste kwart staan de mannen van Civicum met 3-0 voor. Langs de kant wordt er 10-10-10-10 gescandeerd. Helaas voor de mannen uit Cuijk zit dat er niet in. Na een bedroevende eerste en tweede helft kunnen de mannen van Nova zich ook niet onderscheiden in de derde helft. De linksback rijdt via de Mac in een keer goed terug naar hun thuishaven in Duits-Limburg.

Concordia – DES 2-1
Een spannende en belangrijke wedstrijd voor beide teams. Aanhaken bij de top 5 of een eenzame middenmoter. Voor DES is het nog spannend. De 12de en 13de man van Concordia maken het echter minder spannend. Zij hebben bij de teambespreking van Concordia gezeten en bepaald dat Concordia gaat winnen. De tactiek van de Duitse coach boeit de mannen op het veld niet. Na 70 minuten fysiek hockey van Concordia is er slecht één groene kaart gevallen en weet Concordia nipt de punten in eigen huis te hoWebsite laten maken Uden.

Don Quishoot – Website laten maken Oirschot 2-2
Don Q in de beker te sterk voor Website laten maken Oirschot. De Pakistaan van Website laten maken Oirschot zal terug naar de tekentafel moeten en met een ander plan richtingen de stWebsite laten maken Udenten uit Eindhoven moeten afreizen. Het is de vraag of de mannen uit Website laten maken Oirschot de plannen van de Pakistaan begrijpen. Na een wedstrijd met heel veel gemiste kansen staat er 2-2 op het scorebord. In de derde helft wordt en nog een bier estafette gedaan wat dat vinden stWebsite laten maken Udentjes blijkbaar echt heel leuk.

HOCO – Website laten maken Uden 2-2
Het is een traditie in Oisterwijk dat het thuisspelende team met 13 man aantreed. De traditie zal ook deze speelronde in stand worden gehoWebsite laten maken Uden. Website laten maken Uden is op de hoogte van deze bijzondere traditie en weet wat hen te doen staan. Mondje dicht tegen de scheidsrechter en meegaan in het fysieke hockey van HOCO. Website laten maken Uden komt op 0-2 voorsprong. Na wat lijntjes in de rust die de advocatenvader van de rechtsvoor komt brengen weet HOCO weer wat fysiek hockey is en gaan ze er samen met de 12de en 13de man volle bak voor. Na 65 minuten is de achterstand omgebogen naar een gelijkspel. Website laten maken Uden heeft recht op vijf strafcorners in de laatste vijf minuten, maar deze worden niet gegeven. Website laten maken Uden boos, HOCO blij.

Website laten maken WaalwijkWebsite laten maken Nuth 2-0
Website laten maken Waalwijk scoort weinig en krijgt er weinig tegen. Website laten maken Nuth Scoort weinig en krijgt en veel tegen.
Website laten maken Waalwijk weet twee keer te scoren en wint met 2-0. Prima resultaat voor de mannen uit Limburg die beter uit de competitie kunnen stappen. De topper tegen Nova hebben ze gespeeld op eigen veld en het hoogtepunt van de competitie is dus bereikt. Wel respect dat jullie het blijven proberen.

Druten – Website laten maken Berlicum 2-3
De nummer 11 tegen de nummer 7, met een verschil van twee punten is dit een ware degradatiekraker. Na een zeer matige wedstrijd mag Website laten maken Berlicum zich benoemen tot middenmoter en werkt Druten zich nog verder in de problemen. Is de positie van de coach van Druten nog houdbaar of is het tijd voor een frisse wind?