Papa Jos lang weggeweest want ik kon mij

Papa Jos lang weggeweest want ik kon mijn handjes niet thuis hoWebsite laten maken Uden, sorry!

Website laten maken Doorn - Website laten maken Spijkenisse
Website laten maken Doorn blijft maar winnen, hoe ze het doen geen idee maar ze doen het wel. Tegen de Karatekids van Spike wordt dat ook geen probleem. kan iemand mij wel even van op de hoogte brengen hoe het is om bij die Worstelaars uit te spelen?

7-0

Liberty - Bommel

voor de meeste van jullie is dit maar gewoon een 3e klasse pot, maar voor de echte 3e klasse fans is dit een echte kraker. ik zal een klein verhaaltje neerzetten. 2 jaar geleden heeft bommel na een 4-3 verlies uit in Liberty besloten een hele sterke after neer te zetten en daar even de club op stelten gezet. daarbij hebben zij ook het pronkstuk van Liberty mee naar huis genomen, genaamd DE RAT. Daar was Liberty niet van gediend en pakte op hun beurt bij bommel na een fysieke 2e wedstrijd wat fotolijstjes weg van het clubhuis. Ook vorig jaar was het raak maar daarbij bleef de uitwedstrijd bij liberty ongeschaad omdat er gedreigd werd met aangifte voor diefstal, dus moest het beeld terug komen. maar bij de 2e wedstrijd ontplofte de boel toen de keeper van Liberty de NR 5 van Bommel een highkick gaf op de middelijn. daarom ben ik dit jaar weer benieuwd hoe dit spektakel zich ontvouwd, blijft het netjes of loopt het weer uit de handen, wie weet?

3-4

Prins - Pelikaan

allebei 2 subtoppers maar toch denk ik dat Pelikaan hem over de streek gaat trekken, zelfs met het thuisvoordeel van de prinsjes.

1-4

Souburggh - CUL

hoe verlies je nou weer van bommel, oja Overgewicht..... Cul gewoon weer fit en die nr 11 doet weer beetje toveren achterin, wat vervolgens niks opleverd. Gelukkig hebben ze nog de alexander Hendrikx look a like en die jaagt er ff 3 corners in.

0-3

Tempo - Website laten maken Teteringen

alle jezus wat is Website laten maken Teteringen ruk zeg, papa zat ff te kijken naar de recente scores. 7-0 tegen bommel..... ZEVEN - NUL hoe dan. nou dan denk ik dat dit ook een 10 wordt.

13-0

Zwaluwen - Website laten maken Woerden

Website laten maken Woerden thuis veel beter dan uit. zwaluwen heel wisselvallig. wie trekt hier aan het langste einde?

?-?