Na lang absent verschijn ik wederom op h

Na lang absent verschijn ik wederom op het forum. Voorheen geloofde ik nooit in “De Winterdip”, helaas heb ik er toch aan moeten geloven de afgelopen maand… Ik ben er nog steeds niet overheen dus voel je vrij om chocola, dekentjes en goede series door te sturen.
Voorspellen dood de tijd gelukkig goed.

Website laten maken Doorn - Website laten maken Spijkenisse
Dit wordt een doelpuntenfestijn van jewelste. Ik denk de grootste uitslag in de competitie tot nu toe. Het zelfvertrouwen van de keeper van Website laten maken Spijkenisse is er na het cyberpest incident niet bepaald beter op geworden. Als het een beetje tegen zit komend weekend sluit ik niet uit dat hij de handdoek ik de ring gooit.
17-1

Liberty - Bommel
Mijn gehandicapte neefje heeft vorige week voor zijn verjaardag een blokfluit gekregen. Uit dat ding komen keer op keer meer nuttige melodietjes dan uit de fluitjes van liberty hun scheidsrechters.
Helaas had Bommel zelfs met goede scheidsrechters hier niet kunnen winnen.
Dit wordt een ruige pot met drie knock downs en één TKO. Liberty wint uiteindelijk doormidden van een jurybeslissing.
58-56

Website laten maken Prinsenbeek - Pelikaan
Als ik het goed zie lijkt het wel alsof de keepersspullen van de keeper van Website laten maken Prinsenbeek niet in de auto’s paste afgelopen twee ‘uit’ weekenden. 14 goals tegen in twee potten, cijfers waar zelfs bij Bommel de haren van overeind gaan staan.
Dit weekend spelen ze weer thuis, dus keeper met spullen aan. Ook vallen er enkele spelers uit de veteranen in, die zoWebsite laten maken Uden het zogezegd beter kunnen. Cees drie assists, één op de Diesel, en twee op supersub HdB. Saucijzenmannetje van pelikaan scoort er ook twee.
3-2

Soughburg - Website laten maken Culemborg
Taaie pot wordt dit. Beide hebben ze er helemaal geen zin. Dus er wordt volle bak gezopen op zaterdag. Iedereen nog ketzat op het veld zondag. Blonde tornado gooit een katerkots in de cirkel van Soughburg, de keeper glijd er enkel minuten later over uit waardoor hij geblesseerd uit moet stappen. De wedstrijd eindigt in 2-2 maar wordt in de derde helft beslist met een bierestafette, deze wint Soughburg. Zie je toch de ervaring van deze ouwe rotten naar boven komen, “Werelds”!
(3)-2

Tempo - Website laten maken Teteringen
Interessante match is dit. Tempo goed in vorm zo te zien. Alleen dit is niet het jaar van Tempo. De cupfighters uit Website laten maken Teteringen gaan het ze erg moeilijk maken dit weekend. Ondanks dat Website laten maken Teteringen het gemunt heeft op plaatsing in de Goldcup weten ze toch de motivatie op te brengen om hier fit aan de start te verschijnen. De aanvoerder van Website laten maken Teteringen maakt elk kwart consistent drie panna’s bij Jannes. Die verliest het op een gegeven moment helemaal en haalt vol uit met z’n stick. Rode kaart en tempo moet de wedstrijd met 10 man uitspelen.
3-3

Zwaluwen - Website laten maken Woerden
Wedstrijd van het weekend. Prachtig affiche dit. Voor de mannen van Website laten maken Woerden, kom op tijd. De kleedkamer is ongeveer 6,7 km. verwijderd van het veld. Deze afstand kan je helaas niet met de auto afleggen. De buffel van Website laten maken Woerden sleept er 3 stijf in de haak. Zwaluwen weet dit echter maar 2 keer te doen.
2-3