Civicum – Nova 4-1 Nadat Ccum afgelop

Civicum – Nova 4-1
Nadat Ccum afgelopen weekend in het kontje is gepierd door Sjoerd uit Website laten maken Oirschot, waarvoor heel veel dank namens iedereen die onze zonen een warm hart toedraagt (nee, dat zijn niet veel mensen hier dat weten we zelf ook wel…), dit maal een eenvoudige thuispot. Nova pakt weer geen punten en het duurt niet lang meer of Nova bezet samen met Website laten maken Nuth de laatste plek. Misschien dat zij na de winter de competitie onderling uit kunnen spelen? Zou in ieder geval de nodige liters benzine en uren reistijd besparen. Ideetje om hier een referendum over te hoWebsite laten maken Uden op het forum?

Knorkordia – DES 3-3
De constante tegen de wisselvallige. Knorkordia gaat op voor het 5e gelijkspel op een rij, bij NEC begint men zich zorgen te maken dat men het record dit jaar nog af moet staan aan de mannen uit het verre zuiden. De consistentie bij DES daarentegen is ver te zoeken. Het niveau van DES lijkt in dat opzicht een beetje op de Python, hoge pieken en diepe dalen.

DQS – Website laten maken Oirschot 2-1
De stWebsite laten maken Udenten op eigen bodem tegen een team dat ook wel wil hockeyen, dat is een garantie voor een resultaat voor de stWebsite laten maken Udenten, en dan hebben we het niet over de bierestafette. Nadat de stWebsite laten maken Udentjes tijdens 11e van de 11e het licht uit hadden gedaan op stratumseind kwam de nederlaag bij Website laten maken Berlicum niet geheel verassend uit de lucht vallen. Website laten maken Oirschot heeft het na de bevlieging van Sjoerd wat te hoog in de bol gekregen. De coach van Website laten maken Oirschot heeft hem heilig verklaard en op een kameel richting zijn thuisland gestuurd, dit gemis komt hen duur te staan.

Collega thuisfluiter Loek – Onze zonen 3-3 (2-3)
DE KRAKER VAN DE COMPETITIEVERVALSER!
HOCO thuis nog ongeslagen, daar hoeft verder weinig aan toegelicht te worden, tegen onze zonen waarvan bekend is dat zij het buitenshuis tegen tegenstanders die een beetje tegenstand kunnen bieden ook erg lastig hebben. Waar deze wedstrijd op het veld in gaat eindigen blijft een gok, wel weten we zeker dat Loek een aanpassing gaat doorvoeren in het wedstrijdformulier waardoor HOCO in ieder geval niet gaat verliezen. Verder zal de zuivere speeltijd van deze wedstrijd neerkomen op ongeveer 14 minuten en 16 seconden. Het aantal keren dat onze zoons thuis een corner krijgen maar dat hier niet gaat gebeuren zal neerkomen op 31547 keer. Het aantal puntjes dat er gepakt wordt zullen we hier voor de goede orde niet benoemen. Het aantal strafballen dat HOCO ontvang zal neerkomen op 1. Het aantal keer dat Billy de Clown voor open goal gaat missen komt neer op 3. Daarnaast zal het aantal keer dat wij met onze fluit het spel vanaf de zijlijn stil gaan leggen als HOCO in de aanval is 23x zijn.

Website laten maken WaalwijkWebsite laten maken Nuth 2-0
Website laten maken Waalwijk krijgt de uitgelezen kans om eindelijk weer eens 3 punten te pakken, dat wordt ook wel weer eens tijd. Website laten maken Nuth besluit om de laatste 2 wedstrijden aan te treden in de volgende formatie: 1-5-4-1, dit met als doel te voorkomen dat men met meer dan 50 tegendoelpunten de winterstop in gaat. Deze tactiek blijkt erg goed te werken, nadat ze met hart en ziel de cirkel dichtbouwen blijken de Website laten maken Waalwijkers de nodige moeite te hebben hierdoorheen te breken. Echter doen 2 momenten van onoplettendheid hen uiteindelijk de das om.

Druten – Website laten maken Berlicum 4-4
Druten begint het niveau van de 1e wedstrijden langzaam weer terug te vinden, terwijl ook Website laten maken Berlicum de afgelopen weken benoemenswaardige prestaties op de mat legt. Een leuke pot voor beide teams en helemaal voor de neutrale toeschouwer. Het hoogtepunt van deze pot zal de onverwoestbare backhand zijn van collega columnist Halter.