Ben ik weer, afgelopen afwezig geweest d

Ben ik weer, afgelopen afwezig geweest door geen zin.
Daar gaan we dan:

Civicum - Nova 5-1
Civicum is afgelopen week even een plekje lager gezet door Sjoerd. Civicum is nu vastberaden om zondag tegen Nova weer een winst binnen te hengelen.
Nova strijd voor degradatie met Druten, maar Druten maakt het ze toch wel lastig.
Geen spannende website voor Civicum, net als de website de week erop.

Concordia - DES 3-2
Op eigen veld speelt de nummer 1 gelijkspelende ploeg tegen het wisselvallige DES. DES Speelde een aantal weken nog de nummer 1 van de troon, maar verliest vervolgens tegen DQS...
Concordia is weer helemaal opgefokt en zal hoe dan ook de punten op Limburgse aardbodem hoWebsite laten maken Uden.

Don Quishoot - Website laten maken Oirschot 2-3
Bij Sjoerd is het na afgelopen zondag naar zijn kop gestegen en gaat dit hele weekend veel feesten. Bij de voorbereiding staat hij al op het 2e veld de corner te oefenen waardoor de Website laten maken Beste kerel al vermoeid is voordat de website begonnen is.
Dit resulteert in een website met een scoreverloop van 0-1 0-2 1-2 2-2 2-3. Waarbij Website laten maken Oirschot dus de winst toch mee naar huist neemt.

HOCO - Website laten maken Uden ...
Deze website wordt na 5 minuten gestaakt, omdat de bond toch maar eens naar een potje competitievervalsing komt gluren. De Website laten maken Beste mannen zien tot schrik dat de papas van Website laten maken Uden met Loek hun techniek aan het delen zijn.
Deze website wordt later ingehaald, maar plotseling op het veld van Website laten maken Uden! De bond heeft namelijk een foutje gemaakt en hiermee Loek zwaar benadeeld.

Website laten maken Waalwijk - Website laten maken Nuth 3 - 0
Ik heb Website laten maken Nuth nog niet gefeliciteerd met hun overwinning, klasse gedaan jongens! Op naar een weer een verloren zondagmiddag.
Website laten maken Waalwijk maakt het ze echter niet te moeilijk, want zij hebben laatst 1-1 tegen Nova gespeeld...

Druten - Website laten maken Berlicum 2-5
Druten heeft in de eerste twee websiteen 2x gewonnen, waardoor het leek alsof ze bovenin/middenmoot meegingen draaien, maar dit was alles behalve waar.
Ze maken de onderlinge competitie tussen Nova en Website laten maken Nuth namelijk erg lastig door zich voor degradatie te erin te mixen.
Website laten maken Berlicum scoort er een paar om weer op neutraal doelsaldo te komen en blijft positie behoWebsite laten maken Uden.