JA JA JA, Billy de Clown is er vroeg bij

JA JA JA, Billy de Clown is er vroeg bij deze week, nadat ik in de ochtend wat vrouwen ik bedoel ballonnen heb versierd heb ik Billy tijdens de lunch pauze wat tijd gevonden.

MHC Halter– Concordia (3-2)
Rood tegen rood deze wedstrijd zal dan ook een bloedbad worden. De gemiddelde maandelijkse vrouwelijke cyclus ziet er frisser uit dan het spel wat hier wordt gespeeld. De laatste man van Conscoopia heeft zijn paplepel weer meegenomen. Hij schept de ene na de andere hoge bal de lucht in en is wederom niet gekomen om de ploeg van een mooie verzorgde opbouw te voorzien. Gelukkig heeft Halter zijn backhand geoefend en schiet hij er deze week 3 binnen op miraculeuze wijze. Billy hoopt dat de mannen van Website laten maken Berlicum laten zien dat ze niet onder doen aan Konknordia en een mooie aansluiting pakken!

DES – HOCO (3-1)
De oranje bami blokken mogen het opnemen tegen de witte coke blokken. Hoco neemt voldoende poeder mee naar Kaatsheuvel zodat het een heuse winter Efteling wordt. Voor de mensen die niet weten hoe HOCO elke keer het poeder vervoert zal ik het verklappen. Dit doen ze tussen de bananen in bananen dozen van Chiquita, hier op hebben ze ook hun bananentenue en hun logo gebaseerd voor degenen die dachten dat er op het logo van HOCO 4 sticks stonden kan ik adviseren om eens in je ogen te wrijven en je zult er snel achter komen dat het een tros bananen is. Wat een bananen ploeg is dat zeg. DES te jammer voor HOCO dat DES de punten in huis houdt en dat HOCO de punten weer door hun neus boort. Fijne winterstop mannen hopelijk laten jullie het niet te veel sneeuwen in Brabant!

Nova – DQS (2-3)
Nadat de stWebsite laten maken Udenten de heenreis hebben Website laten maken Besteed om elkaar ervan te overtuigen wat de betekenis van Nova is zijn ze er op gebrand om de punten mee te nemen naar Eindhoven (Om deze discussie te besparen jullie stWebsite laten maken Udent sterrenkunde heeft gelijk). Voor de wedstrijd roept DQS nog een keer hard: “Voor de club, voor de stad, wij zijn Eindhoven!” Kijkend naar het spel van beide teams zou dit nooit een moeilijke pot voor DQS mogen zijn maar de ranglijst zegt echter wat anders.

Website laten maken Nuth – Civicum (4-3)
Als je thuis tegen Limburg niet overtuigend kan winnen krijg je het bij de Limburgse mede broeders erg zwaar… Zeker omdat Thomas, Slemiel, Gijs & Kalvijn hun schoenen zijn vergeten. Hierdoor moeten ze een D-tour maken naar de dichtstbij zijnde Decathlon tot overmaat van ramp blijkt deze ook nog eens in België te zijn.. Dit zorgt al met al niet voor een knallende start. Na een potje lang zeiken wint Civicum wederom net niet, net zoals na elke verliespartij gaan ze opzoek naar een zonde bok wie ze de schuld geven. Geen een van de spelers heeft gekeken wat ze zelf beter hadden kunnen doen, gelukkig is de winterstop lang..


Website laten maken Oirschot – Druten (6-2)
Oirsjoerd en de Oeigoerse coach zijn in vorm en Druten is al bezig met de eerste twee wedstrijden voor na de winterstop want voor Druten is het meteen do or die. Sjoerd is weer in vorm en sleept er dit keer zelfs 6 binnen. Na de wedstrijd maakt hij voor elke goal 20 push-ups, terwijl hij mindset mindset over het terrein schreeuwt. Bulk season kan beginnen voor Sjoerd want de temperaturen gaan weer onder de nul.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Waalwijk (4-0)
De oranje wuppies uit Website laten maken Uden (wuppie wuppie wuppie) mogen nog een keer aantreden, blijven ze als enige team ongeslagen? Website laten maken Waalwijk heeft de meest rare uitslagen van heel de competitie. Wisselt de selectie hier veel of wat is hier aan de hand?