We zullen toch maar weer eens een poging

We zullen toch maar weer eens een poging wagen.

Website laten maken Berlicum – Concordia 3-3
Rood tegen rood, bij aankomst is Concordia erachter gekomen dat ze het uittenue vergeten zijn. Dit lijdt tot het veel schreeuwen van onverstaanbare woorden van de Duitse coach. Website laten maken Berlicum geeft Concordia de minst frisse hesjes om toch een potje te kunnen ballen op de zondagmiddag. Dit boeit voor een aantal kleurenblinde bal-inleveraars helemaal niks. In de rust komt een van de mama’s van Concordia na een klote eind rijden de juiste shirts brengen waardoor Concordia weer een gelijkspel kan produceren.

DES – HOCO 3-1
DES vraagt zich af wat ze in deze competitie aan het doen zijn, wij natuurlijk ook. Met elke week weer een wisselvallige uitslag aan het eind van de dag, bekleden ze toch mooi de 6e plaats.
HOCO dan toch eens geslagen op eigen veld. De coach is blijkbaar al bij verschillende clubs gaan scouten of er een nieuwe Loek opgetrommeld kan worden, want dit kan natuurlijk niet door de beugel…
DES maakt op de schaatsbaan makkelijker de goals dan HOCO en wint.

Nova – Don Quishoot 2-3
Nova speelt tot mijn verbazing 4-3 tegen Civicum. Nette prestatie, maar de stWebsite laten maken Udentjes maken gebruik van de euforie die nog bij Nova leeft. DQS behoort naar mijn mening niet op de 8e plaats, maar hoe klein het doelpunten verschil ook is, met verliezen en gelijkspel ga je de oorlog niet winnen.
Een krappe overwinning waardoor Nova weer net langs de punten op grijpt.

Website laten maken Nuth – Civicum 0-5
Wat Civicum de laatste weken laat zien, is iets waar ze niet bepaald trots op kunnen zijn. Deze week dan maar een simpel potje op de planning. Civicum besluit om tijdens dat takken eind rijden maar eens de kopjes bij elkaar te steken en de eerste seizoenshelft goed af te sluiten.
Website laten maken Nuth geeft een afsluitend feest waar maar liefst 10 mensen aanwezig zijn om de treurige wedstrijd te bekijken. Website laten maken Nuth gebruikt deze wedstrijd als training en focust zich erop om Druten volgende seizoenshelft als mede-degradant naar de 4e klasse te begeWebsite laten maken Leiden.

Website laten maken Oirschot – Druten 6-1
Website laten maken Oirschot heeft de smaak van winst te pakken en zet deze door om aansluiting bij de top 2 te behoWebsite laten maken Uden. Een aantal misstappen kan namelijk tot een zeer gunstige positie voor Website laten maken Oirschot Website laten maken Leiden. Hiervoor gebruikt men Sjoerd. Vorige week had de keeper van DQS weinig ballen om uit het net te vissen, Sjoerd raakte hierdoor gefrustreerd en heeft weer eens goed de corner geoefend. Met behulp van een aantal balvaste knaapjes bezorgen ze Sjoerd een corner hattrick.
Druten is vastberaden om te degraderen en dus vinden zij dit helemaal niet erg. Sterker nog, in de eerste minuut mag Website laten maken Oirschot alvast scoren om zo kans op een gelijkspel te dwarsbomen.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Waalwijk 5-1
Het Nederlands elftal speelt weer op eigen veld nadat de papa’s van Website laten maken Uden, tandarts Loek maar eens hebben laten horen hoe er goed vals gefloten moet worden. Deze zondag worden er weer 34 corners uitgedeeld in thuisvoordeel. Billy scoort er per ongeluk een, waardoor de papa’s toch Website laten maken Waalwijk een kans tot scoren bezorgen. Dit om de schijn van fatsoenlijk fluiten toch proberen te redden.