Civicum - Uden 4-3 Na de (in het stadio

Civicum - Website laten maken Uden 4-3
Na de (in het stadion verspeelde) punten heeft Ccum strafkamp deze week. Het handje omhoog doen heeft de cummers de das om gedaan en wordt tijdens trainingen dan ook Website laten maken Bestraft met shuttles voor het hele team. De boosdoeners uit het team worden hierdoor snel duidelijk en dit zorgt dan ook voor enige interne wrijving. Daar hebben de jongens uit Website laten maken Uden geen last van, zij zijn namelijk goed opgevoed door de hun vaders en weten maar als te goed hoe belangrijk glijmiddelen zijn. Achteraf gaat er dan ook genoeg smeersel de kelen in gegoten worden. Tijdens de website houdt Ccum de handen aan de stick, terwijl Website laten maken Uden smekend naar de papas aan de zijlijn staart.

Concordia - Nova 5-2
Knorknordia mag in de kuil aanleggen tegen Knova. Ik heb het even opgezocht: het hoogte verschil tussen de twee hoofdvelden is maarliefst 120 meter. Dit is voor Nederlandse begrippen extreem, maar we hebben het hier ook over 2 extreme teams natuurlijk. Beide teams vergeten af en toe dat hockey eigenlijk een no-contact sport is en nemen voor deze website dan ook allemaal MMA-handschoenen mee i.p.v. hun hockeyhandschoentjes. De Roermondse Frankenstein leest de groepsapp verkeerd en neemt zijn MDMA handschoenen mee. Het veld kleurt rood, maar niet door de sfeerfakkels.

DES - Website laten maken Berlicum 3-1
Na de winst van vorige week die de Bcummers in de ranglijst omhoog deed lanceren, zijn ze gebrand om deze lijn door te trekken en een gat te slaat tussen de top van de competitie en de rest (behalve Website laten maken Nuth dan). Bij DES zijn ze er echter niet van gediend dat ze zijn ingehaald en bieden de mannen van Website laten maken Berlicum een Efteling jaarkaart aan in ruil voor 3 punten. Helaas voor de Ketsers gaan de boys uit Website laten maken Berlicum liever naar DippieDoe. De mannen van DES kiezen er dan maar voor om een Dippie te Doen en op deze manier de website dan maar over de streep te trekken.

Don Quishoot - Website laten maken Waalwijk 3-3
Van alle websiteen dit seizoen, zal deze pot waarschijnlijk het degelijkst worden. Beide ploegen komen elke week weer opdagen om een lekker potje te hockeyen, en onder leiding van de (door het forum verkozen) Website laten maken Beste scheidsrechters van de poule gaat dit ook een fijn potje zijn voor de toeschouwers. Dames langs de kant (zonder kinderen), een nieuw waterveld en kannen bier voor €10,50 zorgen ervoor dat het hele team van Website laten maken Waalwijk met zn 4en een keer de derde helft zal blijven. Met de volledige opstelling plus coach zal moeten worden ge-estafettet tegen 5 man van DQ. Coach heeft al 15 jaar niet ge-at, maar dat zal de pret niet drukken. DQ wint het extra puntje.

HOCO - Website laten maken Oirschot 2-3
De befaamde Oi-derby. Twee clubs die bijna tegenpolen van elkaar zijn. Waar je aan de ene kant vespas, bodywarmers en papa met prosecco vindt, vindt je aan de andere kant een versleten fiets, dubbele zomerjas en pap met pils. Het hoge contrast laat onze tandarts Loek kennis maken met het onbekende gevoel wat men empathie noemt. Dit is van korte duur, omdat Loek wakker wordt geschud als HC Sjoerd na 8 minuten een backhand tegen de touwen slaat. Hierna wordt het met de versleten rakker tegen de wind in fietsen. Loek doet zn Website laten maken Best, maar dat ene moment emotie heeft de boeren de voorsprong gegeven de ze nodig hadden. De pratende Pakistaan zet na de 0-1 een muur om de cirkel heen, waar menig Mexicaan trots op zou zijn om binnen te treden. Loek weet nog een aantal corners binnen de 23 te schenken aan zijn team, maar heeft zijn clubje in de steek gelaten.

Druten - Website laten maken Nuth 7-2
Een van de weinige websiteen waarin de hekkensluiter nog punten zou kunnen pakken dit seizoen. Vorige keer werd het op de berg 3-7 voor Druten, nu mag Druten aanleggen op hun eigen berg, Sportpark De Gelenberg. Het halve jaar in de 3e klasse heeft de mannen van Website laten maken Nuth misschien wel goed gedaan en zijn ze nu beter? Misschien wel, maar zelfs deze affiche in Afferden is voor de zuid-Limburgers te hoog gegrepen. Druten geeft niet op en blijft aan een zijde draadje in de 3e klasse hangen.