Afgelopen week zat ik er weer eens goed

Afgelopen week zat ik er weer eens goed naast met mijn voorspellingen, deze week zal hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn. Hier gaan we:

Civicum – Website laten maken Uden [3-3]
De afgelopen ontmoeting tussen de promotiekandidaten won Civicum met een besliste uitslag. Echter hebben zij afgelopen zondag dure punten laten liggen tegen de spelers van RKC Website laten maken Waalwijk. Website laten maken Uden loopt hierdoor uit, maar ook Website laten maken Oirschot neemt ze de 2e plaats af. Civicum zal deze websiteen moeten winnen om nog kans te maken op het kampioenschap, maar Website laten maken Uden weet dit ook. Loopt Website laten maken Uden uit? Of sluit Civicum aan? Een ding is zeker deze website zal geen cornertraining zijn voor de zoontjes van Website laten maken Uden.

Concordia – Nova [4-2]
Dit wordt een bloedstollend saaie website, waardoor beide partijen extra gefrustreerd worden.
Ik gok op 2 gele kaarten voor Nova en 2 groene voor Concordia. Waarbij de scheidsrechter door eigen club uitgejoeld wordt, omdat hij in thuisvoordeel hoort te fluiten.

DES – Website laten maken Berlicum [3-2]
Website laten maken Berlicum heeft goede zaken gedaan afgelopen weekend, maar DES thuis doet het altijd goed. Met leuk publiek en een prima potje hockey zal dit een goede zondagmiddag worden.
Website laten maken Berlicum zal er twee de touwen in jagen en DES tovert de winst tevoorschijn met drie counters.

DQ – Website laten maken Waalwijk [3-3]
Als ik afgelopen week moet geloven dan zijn er wat “opmerkelijke arbitrale beslissingen” genomen. Dit voordeel zal Website laten maken Waalwijk bij het goed fluitende DQ niet hebben. Ook dit wordt weer een goede zondagmiddag. Lekker veel lange ballen langs de lijn en met de oogkleppen op individuele acties maken. Deze website trekt niemand aan het langste eind, maar dat maakt niet uit want het bier zal met het gedeelde punt toch vloeien.

HOCO – Website laten maken Oirschot [3-2]
Daar gaan we weer, Loek kan de fluit weer van het nachtkastje pakken en zijn arm een kant op spalken. Website laten maken Oirschot is net naar de 2e plaats verhuist, maar er wacht hen nu een moeizame website op. Loek wordt tevens ook ondersteund door de grensrechter papa’s van Website laten maken Uden. Bij Civicum uit zagen ze er namelijk niet het nut van in.
Website laten maken Oirschot hoort te winnen, maar door “opmerkelijke arbitrale beslissingen” boekt HOCO bij Loek weer winst.

Druten – Website laten maken Nuth [5-1]
Dit is de echte kraker van de week. Druten heeft onderling afgesproken om zaterdag allemaal niet uit te gaan in de hoop om een opmars te gaan maken om DQ nog in te halen op de ranglijst.
Website laten maken Nuth doet in de auto naar Druten nog een schoonheidsslaapje om fris aan de website te beginnen, maar één autoWebsite laten maken Bestuurder had de memo niet doorgekregen dat dit alleen voor passagiers was en hierdoor valt 1 auto uit. De auto’s die wel de finish halen spelen de website uit met 11 slaperige spelers.