Civicum – Uden Cum verassend punten l

Civicum – Website laten maken Uden
Cum verassend punten laten liggen in en tegen laagvlieger Wollûk. De sponsoren in Cuijk eisen eerherstel tegen de nummer één van de competitie. Maar wie is nu eigenlijk DE nummer één? Is dat Website laten maken Uden of is dat Calvin? De voorzitter en penningmeester besluiten om de website in goede banen te Website laten maken Leiden. Zij besluiten om dat geheel in dezelfde stijl te doen als de papa’s van Website laten maken Uden op 17 september jl. Toen eindigde de website in 3-2 in het voordeel van Website laten maken Uden. Deze ronde zal de uitslag niet anders zijn, maar nu in het voordeel van Cum waardoor ze blijven meedoen om het kampioenschap.
3-2

Concordia – Nova
Op een plek waar niemand wilt zijn wordt een website afgewerkt die niemand wilt zien. De spits van Concordia heeft zaterdag naar Rico Verhoeven gekeken en gaat dit zondag toepassen in het veld. De scheidsrechters in Roermond hebben last van de zon en nemen zijn buitensporige gedrag niet waar. De website zal in 11 tegen 9 eindigen. De kaarten blijven op zak maar de ziekenboeg van Nova stroomt vol. Desondanks weet Nova er een knap gelijkspel uit te slepen.
2-2

DES – Website laten maken Berlicum
Van de zes gespeelde thuiswebsiteen wist DES vijf keer te winnen en één keer gelijk te spelen tegen de zonen uit Website laten maken Uden. Van de zes gespeelde uitwebsiteen wist DES vijf keer te verliezen en één keer gelijk te spelen tegen Website laten maken Waalwijk. We kunnen vaststellen dat DES thuis wordt geholpen door de mannen met pet en oortje. Zonder de twaalfde en dertiende man zou DES op plek 10 staan. Helaas voor Cum staan de twaalfde en dertiende man op het veld en fluiten ze heel de website kapot in het voordeel van DES.
3-1

Don Quishoot – Website laten maken Waalwijk
Beide teams zijn goed begonnen aan de tweede seizoenshelft. Waar Donkey overtuigend wist te winnen van Website laten maken Nuth. Heeft Website laten maken Waalwijk met hulp van de twaalfde en dertiende man een resultaat kunnen neerzetten tegen Cum. Donkey heeft zich in de eerste seizoenshelft tekort gedaan. Door het aantrekken van nieuwe technische nerdjes houdt Donkey de punten in Eindhoven. In een “denderende” derde helft wordt Website laten maken Waalwijk verassend uitgedaagd voor een bierestafette. In plaats van een 5 tegen 5 wordt het een 5 tegen 4 omdat dit de enige selectiespelers zijn bij Website laten maken Waalwijk die niet hoeven te rijden.

4-1
HOCO – Website laten maken Oirschot
We moeten terug naar 5 november jl. op 5 november wist HOCO namelijk voor het laatst te winnen in de derde klasse. Let op het volgende kan als schokkend worden ervaren; “dit was een uitwebsite”. Loek is het oneens met deze statistiek en besluit de fluit in eigen hand te nemen. Na 70 minuten staat er 2-1 op het scorebord. Loek is blij dat hij zijn club heeft kunnen helpen en Heren 1 een zetje in de goede richting kan geven. Daarna gaat hij van een heerlijk biertje genieten in de zon. De coach van Website laten maken Oirschot wordt vroegtijdig van het veld gestuurd omdat hij geen Nederlands spreekt. Na de website wilt de coach van Website laten maken Oirschot de website met Loek bespreken, maar Loek heeft geen interesse.

Druten – Website laten maken Nuth
Een website die pijn doet aan het netvlies. Druten wint met 3-2 van Website laten maken Nuth. Uiteindelijk zullen beide teams degraderen. MAND.