Beste lezers, collega voorspellers, mede

Website laten maken Beste lezers, collega voorspellers, mede thuisfluiters. De aankomende speelronde is er eentje die al lange tijd gearceerd stond in onze agenda’s. De gehele top 6 speelt deze ronde onderling tegen elkaar, wat automatisch betekent dat er in de onderste regionen ook de nodige krakers op het spel staan. Al met al een erg spannende speelronde waar mogelijk de eerste (genade) klappen al worden uitgedeeld.

Ccum - onze zonen 3-3
Misschien wel de belangrijkste website van het jaar voor jongens. Wij hebben er afgelopen zondag in ieder geval weer alles aan gedaan om het de mannen zo eenvoudig mogelijk te maken zodat ze zich zonder kleerscheuren op konden maken voor deze kraker. Nu hopen dat dit zich uitbetaald in een ritje naar huis op de platte kar vanaf Cuijk. Wij moeten eerlijk bekennen dat wij, op advies van de lokale veiligheidsautoriteiten niet afreizen richting Ccum. Echter zullen wij onze jongens op een andere manier helpen richting het kampioenschap, daarover later meer. Terugkijkend op de eerdere websiteen: de overwinning die wij voor onze jongens hebben gerealiseerd in de thuiswebsite en vervolgens de genadeloze afstraffing in de beker (waarop wij dus geen invloed konden uitoefenen), is het nu toch maar weer afwachten hoe de verhoudingen er momenteel voor staan. Op basis van deze ontmoetingen die wij, zeer actief hebben bijgewoond, durven we de volgende voorspellingen met iets meer zekerheid te geven dan die van de uitslag:
In Ccum staan meerdere clowns langs de kant, hierdoor raakt Billy afgeleid en speelt hij zodoende wéér verstoppertje en zal dan, in tegenstelling tot op het forum, ook wéér niet scoren.
Onze aanvoerder zal onder het genot van enkele spuitjes en scoops pre workout proberen de weg naar voren vrij te beuken. Hopelijk dit maal zonder kopstoten, hier heeft hij nogal een handje van tegen Ccum (en we zijn bang dat hij er bij Ccum niet vanaf komt zonder kaart).
Onze zonen hebben geen stembanden meer over nadat ze 70 minuten lang tevergeefs hebben lopen schreeuwen om corners.
De linksback van Ccum zal ons weer een doelpuntje schenken om zijn Website laten maken Udense vriendin tevreden te hoWebsite laten maken Uden.
De scheidsrechters zullen, voor het eerst in de geschiedenis van deze onderlinge confrontatie, in het voordeel van Ccum fluiten.

Knorkordia - Nova 3-1
Het wordt voor de varkentjes ondertussen toch wel om weer eens tijd om wat 3 punters te pakken, wil men nog wat aansluiting hoWebsite laten maken Uden bij de top. Nadat men zondag hockeyles heeft gekregen van Sjoerd en Co, besloot men na de website eens het gesprek aan te gaan met de wel succesvolle buitenlandse coach in deze competitie. De tips die hieruit voortvloeiden zijn in de reis naar huis uitvoerig besproken en betalen zich deze week terug op het veld in de Limboland derby. Eindstand heeft Nova het voordeel dat het een verkapte thuiswebsite speelt waardoor men niet hoeft te douchen onder de veldsproeiers.

DES - Bcum 3-3
Een interessante pot hockey voor de 4e plaats. Ondanks dat DES afgelopen zondag vooraf al wist dat het zonder punten huiswaarts zou keren, was dit aan het spel niet af te lezen. De mannen uit Kaatsheuvel deden zeker niet onder voor onze mannen, wanneer ze dit niveau door trekken maken ze een goede kans tegen Halter en Co. Echter treden Halter en Co ook met het nodige zelfvertrouwen aan. Dit resulteert mede in een backhandpoging van Halter vanaf de afslag, helaas voor hem Website laten maken Bestaan sprookjes alleen enkele meters verderop. Voor Halter te hopen dat de dames langs de lijn hier niet te erg op afknappen. Al met al een mooie hockeymiddag waar beide teams op ranglijst weinig mee opschieten.

DQS - Wolluk 2-1
Allereerst moeten wij van deze aangelegenheid gebruik maken om de mannen uit Wolluk te danken voor hun prestatie afgelopen week. Als we de bronnen van het forum mogen geloven de punten gestolen van Ccum met enkele opmerkelijke arbitrale beslissingen. Daar kan voor ons kamagra tegen op hoor. Gezien het feit dat Wolluk deze week te maken krijgt met de Website laten maken Beste scheidsrechters van de competitie zal het deze week even andere koek zijn. DQS doet voor de website alvast een bierestafette om te vieren dat ze wat afstand hebben genomen van de degradatiezone, en dat heeft een verassend postieve werking.

HOCO - HC Sjoerd 5-4
Wij hebben het vermoeden dat we worden afgeluisterd door collega voorspeller @Brabo. Helaas ligt hierdoor ons masterplan al openlijk op tafel. Gezien het feit dat wij om meerdere, door jullie zelf wel in te vullen redenen, door de lokale veiligheidsautoriteiten zijn geadviseerd niet af te reizen naar het (slag)veld bij Ccum, gaan we dit x maar Sjoerd en z’n maten het leven zuur maken. Zodat ongeacht de uitslag in Ccum we op deze manier toch nog een steentje bijdragen aan de promotie van onze mannen. De samenwerking met collega thuisfluiter Loek verloopt, niet geheel onverrast erg soepel. Dit resulteert in een rode kaart voor Sjoerd en de cappie van Hoco gaat met 4 strafbal goals na deze zondag ineens weer meedoen om de topscorerstitel.

Druten - Website laten maken Nuth 4-1
De laatste kans van Druten om nog een klein beetje zicht te hoWebsite laten maken Uden op het ontlopen van degradatie. Het zal dan ook 70 minuten lang “ALLES OF NIETS” klinken op het sportpark in Afferden. Druten krijgt hier vleugels van en legt er tijdens de 1e helft 4 in. De helft van het team besluit deze zeer belangrijke overwinning de 2e helft alvast te gaan vieren, waardoor Website laten maken Nuth toch nog 1x mag prikken in de 2e helft.