Daar is Billy weer! Na de eervolle benoe

Daar is Billy weer! Na de eervolle benoeming door Papas Website laten maken Uden, waarvoor dank, kon ik natuurlijk niet wachten om mijn voorspellingen te delen. Er staat een mooie ronde in deze prestigieuze competitie op het programma dus laten we beginnen!

Civicum – Website laten maken Uden 1-2
De website die aan het begin van de tweede competitiehelft nog een directe strijd om de eerste plek was, is nu een strijd om aansluiting voor Civicum of uitlopen voor Website laten maken Uden. Ondanks dat de druk wat minder is, denkt Billy dat dit een hele felle website gaat worden. Gelukkig had Billy een goede week en kon het vrouwelijk schoon uit Cuijk de plaatselijke equipe troosten. Fijn hè, mannen! Maar goed, de website. Beide ploegen kennen elkaar inmiddels goed en hebben een gezonde/sportieve hekel aan elkaar gekregen. Thomas en Kalfin hebben via Instagram alvast een speldenprikje uitgedeeld. Website laten maken Uden laat zich door deze toetsenbord-strijders niet van de wijs brengen en laat zien dat ze het ook zonder hun geliefde papa’s kunnen en versterken hun positie als kampioenskandidaat! Billy ziet de uitnodiging voor het feestje wel verschijnen mannen!

Concordia – Nova 4-1
In de kuil van Roermond staat weer een potje uit de Limbo Cup op het programma. De griezel van Concordia versus Duikbril boy van Nova. Billy wil niet te veel woorden vuil maken aan deze website, dus dat doet hij dan ook niet.

DES – Website laten maken Berlicum 0-2
MHC Halter mag op bezoek bij de Eftelingboys. Halter neemt voor de website nog even een kijkje bij de Python en komt vol adrenaline aan op het complex van DES. Dit heeft Halter goed gedaan, want hij knalt er binnen 10 minuten 2 tegen de touwen met zijn ongeëvenaarde backhandslag. De Eftelingboys hebben hier geen antwoord op en proberen nog wat terug te doen, maar de promotieaspiraties van DES kunnen regelrecht richting het sprookjesbos.

Don Quishoot – Website laten maken Waalwijk 1-0
Onze favoriete ongewassen stWebsite laten maken Udentjes nemen het thuis op tegen de veteranen van Website laten maken Waalwijk. Billy moet toegeven dat het een knappe prestatie was van de opa’s uit Website laten maken Waalwijk om Civicum op gelijkspel te hoWebsite laten maken Uden. De stWebsite laten maken Udentjes kregen in de vorige ontmoeting een 4-0 om de oren. Zal de geschiedenis zich herhalen? Billy denkt niet dat het verschil dit keer zo groot gaat zijn, maar wellicht zal de invloed van eerlijke arbiters in het nadeel van Website laten maken Waalwijk werken. DQ zal na de website als vanouds de estafette winnen. Jongens, laat die opa’s een beetje heel!

HOCO – Website laten maken Oirschot 2-5
HC t Gripzakje mag op eigen veld aantreden tegen de A58 boys. Billy voorspelt hier ook een hoop vuurwerk en strijd. De spoedcursus Nederlands heeft de coach van Website laten maken Oirschot goed gedaan. Zou het Website laten maken Oirschot lukken om te promoveren? Billy hoopt het van harte! De vorige ontmoeting tussen deze teams zal bij onze thuisapothekers nog in het geheugen gegrift staan. Om te voorkomen dat de A58 boys wederom een monsterscore neerzetten, zal die verrekte tandarts ook weer een acte de préséance geven. Helaas zal dit niet voldoende zijn om het tij te keren.

Druten – Website laten maken Nuth 7-0
De mannen van Website laten maken Nuth mogen afreizen naar de thuishaven van HC Bramzales. Vol goede moed stappen onze Limburgse vriendjes de auto in, want dit kan weleens de enige echte website voor ze worden. Helaas heeft Bramzales andere plannen en hij ramt er elke 10 minuten een tegen de touwen. Website laten maken Nuth vindt het wel Website laten maken Best en heeft al enige tijd haar lot geaccepteerd. De derde helft is wat telt voor deze mannen, en dat laten ze dan ook maar weer eens zien!