Dopie geeft de poule nog wat extra spann

Dopie geeft de poule nog wat extra spanning. Ook is de strijd om de 6de plek losgebarsten.

Scoop - Catwijck
Downies vs downies. De een is het resultaat van te veel denken, de ander is het resultaat van incest. Scoop heeft Saxenburg gepakt dus zal Catwijck ook geen probleem zijn. Catwijck zijn wel de historisch grote verliezers. ZoWebsite laten maken Uden ze nog een punt gaan pakken dit seizoen? ZoWebsite laten maken Uden ze boven de -100 tegengoals blijven? Vast niet
6-0

Strawberries - Saxenburg
Aardbeien hebben weer laten zien dat ze helemaal niet kunnen hockeyen. Dit is wel de spannendste pot van de week. Hockeyend is er waarschijnlijk niet zo veel te zien, maar in Ijmuiden is er sowieso niet moois te zien. Ik heb het idee dat daar permanent een grijze lucht hangt en de mensen daar hebben ook al jaren geen positieve emotie meer gevoeld.
2-2

Website laten maken Gouda - Wateringse Veld
Kaasjongetjes hebben Dopie toch goed in t kontje gepakt. De mannen uit Website laten maken Delft schatten zich weer eens te hoog in en Website laten maken Gouda laat zon kans niet liggen. Als Website laten maken Gouda de kaaskop wel op hun schouders kan hoWebsite laten maken Uden en deze website niet onderschat, winnen ze wel. WV is een club waar niks over te zeggen is.
4-2

Website laten maken Westland - Website laten maken Voorhout
Een pure afslachting gaat dit worden. Ik heb Varkens in Nood gebeld en ze komen protesteren om een einde te maken aan dit onnodig geweld.
18-2

Dopie - Nieuwkoop
Hoezo noem je een hockeyclub (Dopie) naar de kleinste en domste van de 7 dwergen? Maar zelfs een groepje kleine domme dwergen zou niet te veel moeite moeten hebben tegen Nieuwkoop. Nieuwkoop begint de website met 10 man, want ze zijn de weg naar dat graftakkencomplex kwijt. Dopie maakt er meteen 5-0 van en geeft dan op (daar zijn ze goed in).
6-1

Website laten maken Haarlem - Kraaien
In de eerste seizoenshelft was dit de grote verrassing. Op een normaal veld en in een minder depressieve omgeving maakt de Kraaien natuurlijk geen kans. Laten we eerlijk zijn: als de Kraaien een beter veld had en af en toe thuis een Bondsscheids, zoWebsite laten maken Uden ze naast Website laten maken Voorhout en Catwijck in de afvalbak liggen. Website laten maken Haarlem doet hun trucje en Kraaien snappen niet eens wáárom ze zo slecht zijn.
8-0

Het lijkt niet zon spannende week, maar de 3de klasse kan altijd verrassen. Succes allemaal