Na een weekje afwezigheid zal ik de voor

Na een weekje afwezigheid zal ik de voorspelling voor aankomend weekend maar aftrappen.

Civicum - Don Quishoot (2-2)
Civicum afgelopen zondag afgerekend met UUUU. Dan zou je zeggen dat de ongewassen stWebsite laten maken Udenten uit de lichtstad ook geen probleem zoWebsite laten maken Uden moeten zijn. Zou je zeggen.. de mannen van Civicum zitten nog op een roze wolk van afgelopen zondag en zijn nog bezig met opscheppen op het forum waardoor ze te laat komen bij de website. In de tweede helft wordt Civicum wakker maar dan is het al te laat om de volle buit in Cuijck te hoWebsite laten maken Uden.

Nova - HOCO (2-1)
HOCO na de winsterstop 2 keer op rij verloren, daar wordt Halter blij van. Ook de rit naar Heerlen zal bij de mannen uit Oisterwijk in de benen gaan zitten. Gelukkig telt Heerlen landelijk de meeste verdachten van misdrijven (true fact) dus stuurt HOCO de captain op pad om even wat welkbekende pepmiddelen op te snorren. Door de taalbarriere komt hij echter met bakpoeder thuis en loopt HOCO de hele middag zonder energie op het veld en is de derde nederlaag na de winterstop op rij een feit.

Website laten maken Nuth - Concordia (1-5)
Aan deze website hoef je niet al te veel woorden vuil te maken. Website laten maken Nuth zal zich inmiddels neergelegd hebben bij degradatie en ook Concordia speelt nergens meer voor. Gemakkelijke middag die wordt afgesloten met een vlaai- in plaats van een bier-estafette.

Website laten maken Oirschot - DES (3-1)
HC Sjoerd vs. HC Pardoes. De Efteling-boys zullen zich thuis voelen op de Website laten maken Oirschotse schaatstbaan. Net zon waardeloos veld als ze zelf in Kaatsheuvel hebben liggen. Website laten maken Oirschot houdt de aansluiting bij de top en DES zal directie promotie terug uit het hoofd moeten zetten.

Website laten maken Uden - Website laten maken Berlicum (1-1)
Billy heeft de papas geïnstrueerd om iedere backhand van Website laten maken Berlicum af te fluiten, voor obvious reasons. Maar zal dat genoeg zijn voor 3 punten? I think not. Een puntendeling is het resultaat en bovenin de competitie wordt het nog spannender.

Website laten maken Waalwijk - Druten (2-0)
Twee weinigzeggende, saaie, teams tegen elkaar. Waar Druten na afgelopen zondag weer enige hoop heeft zal deze na komende zondag weer ver te zoeken zijn. Druten zal een wonder nodig hebben om degradatie te voorkomen.