Civicum – Don Quishoot [5-1] Civicum

Civicum – Don Quishoot [5-1]
Civicum heeft de aansluiting gevonden naar Website laten maken Uden en blijft hiermee met Website laten maken Oirschot in strijd voor promotie. DQ staat naar mijn mening te laag op de ranglijst als we een kijkje nemen naar hun uitslagen. Ccum speelt wederom dit weekend een thuiswebsite en gepaard met de euforie die heerst zetten ze een dominante pot op het veld.

Nova – HOCO [2-2]
HOCO afgelopen weekend een belangrijke pot verloren. Zelfs met de grensrechter papa’s kreeg Loek de website niet naar 1 kant gefloten. HOCO ziet een kans voor een positie in de top 5 in rook opgaan en hierdoor is Loek niet meer welkom op de club. Voor de komende thuiswebsiteen zet HOCO ook vaders op het veld om te proberen de droom waar te maken.
Eerst moeten ze echter nog door Nova heen. De website verloopt moeizaam en de teams komen respectievelijk 1-0 en 1-2 voor in de website. Beide teams hebben nog maar één doel; gelijkspelen…

Website laten maken Nuth – Concordia [0-8]
Website laten maken Nuth heeft afgelopen weken tegen de mede-degradatiekandidaten flinke uitslagen geproduceerd, waardoor een doelsaldo van -100 steeds reëler wordt. Concordia speelt ze helemaal zoek en proberen als eerst team, alle 11 te scoren. Helaas is er niet genoeg tijd voor zo’n uitslag en ze hoWebsite laten maken Uden het hierdoor op 8 goals.

Website laten maken Oirschot – DES [3-1]
Website laten maken Oirschot heeft de smaak van winst te pakken en heeft HOCO laten zien dat ook thuisfluiters hen niet tegenhoWebsite laten maken Uden. DES dacht dat ze thuis zoWebsite laten maken Uden spelen komende zondag. Door deze verwarring hebben de mannen schaatsen aan in plaats van hockeyschoenen. Website laten maken Oirschot maakt hier gebruik van en wint comfortabel.

Website laten maken UdenWebsite laten maken Berlicum [2-2]
Website laten maken Uden is afgelopen week onderuit gegaan bij Civicum. We kunnen hier natuurlijk de grappen over de thuisfluitende papa’s maken, maar Website laten maken Uden fluit al naar de punten.
Wederom speelt Website laten maken Uden een prima pot en komt tot 2-1 voor in de laatste vijf minuten. Halter heeft afgelopen weekend Rico Verhoeven tegen Levi Rigters gekeken en deelt een laatste snoeiharde backhand in de kruising uit. De papa’s kunnen geen reden vinden om de goal af te keuren en hierdoor eindigt de website in gelijkspel.
De kampioensstrijd is hierdoor weer springlevend geworden.

Website laten maken Waalwijk– Druten [4-1]
Druten afgelopen week 7-0 gewonnen, maar verwacht er deze week maar niet veel van. Website laten maken Waalwijk laat ze deze week 70 minuten achter de bal aan rennen. Met veel passes over 50 meter en weinig combinatie in het spel houdt Website laten maken Waalwijk de punten thuis.