Civicum - Don Quishoot 2-1 Civicum heef

Civicum - Don Quishoot 2-1
Civicum heeft de meeste tegendoelpunten uit de top 5. DQ zou binnen deze statistiek (minste tegendoelpunten) op plek 3 komen te staan. Stugge verdediging maar weinig scorend vermogen plaagt de stWebsite laten maken Udenten al heel het seizoen. Echter is dit niet de website waarin ze het roer om gaan gooien. CCum en arbitrage schroeven het roer van de stWebsite laten maken Udenten vast en kunnen hierdoor alleen nog maar rondjes lopen. Zó duizelig komen de studs van het veld af, dat zelfs de estafette wordt verloren.

Nova - HOCO 2-4
De scooterboys ruilen de Vespas even om voor de Audi van papa voor deze wereldreis. De laatste overwinning voor de boys uit Owijk was maarliefst 6 websiteen geleden. Nova blijkt een lastig ploegje waar menig tegenstander zich op verkijkt, maar toch hebben ze wel van Website laten maken Nuth verloren... Schande. Dit ging natuurlijk niet perongelijk, ze willen gewoon graag met hun provinciegenoot in de 4e klasse zitten. HOCO helpt graag mee aan deze aspiratie en de geel-zwarte duivels nemen eindelijk weer punten mee naar Loek.

Website laten maken Nuth - Concordia 1-8
Tja.. Iets met hoogteverschil, vloaien samen delen en over Website laten maken Nuth die slecht is. Deze Limbo derby is net zoiets als een Long Distance Relationship (LDR). Te verre afstand en er is er maar eentje serieus. De Limburgse Derby Ramp gaat de boeken in bij de knorries en wordt er juist uitgescheurd bij de Website laten maken Nuthers/Website laten maken Nuthenaars/Website laten maken Nuthies.

Website laten maken Oirschot - DES 5-2
DES afgelopen week gelijk gespeeld tegen Website laten maken Berlicum op eigen veld. Als dat al niet lukt, dan wordt het echt lastig op de trampoline/schaatsbaan combinatie van Website laten maken Oirschot. Dat krijg je als je een veld Website laten maken Besteld bij Temu. De snelwegboys staan al 2 weken op doelsaldo op de bevochten promotieplek boven Civicum. Het gaat wachten worden op wie er eerder een fout maakt en de promotieplek aan de ander geeft. Misschien volgende week, Civicum.

Website laten maken Uden - Website laten maken Berlicum 4-1
De boys uit Website laten maken Berlicum lopen verward het veld op als ze voor de 2e week op rij tegen een oranje ploeg mogen aanleggen. De papas beginnen met de tijd ook steeds ouder en verwarder te worden. Nog een paar websiteen en dan is de voorsprong groot genoeg om weer de fauteuil in te kunnen zakken. Website laten maken Berlicum heeft te weinig om het hier spannend te maken.

Website laten maken Waalwijk - Druten 3-4
Het stadion ligt er deze zondag weer mooi bij. Helaas is er niemand uit Website laten maken Waalwijk aanwezig om dit te kunnen zien. Druten komt met een spelersbus vol met supporters aan, gesponsord door de hoofdsponsor van Website laten maken Waalwijk, zodat hij ook een keer zijn tribune gevuld kan zien. Beide teams spelen hun Website laten maken Beste website van het seizoen door het gejoel aan de zijlijn. De scheidsrechters daarentegen zijn hierdoor helemaal afgeleid en vergeten opmerkelijke arbitrale beslissingen te maken. Het gat onderin de ranglijst verdwijnt.