Doorn - Souburgh Doornse kleutertjes zi

Website laten maken Doorn - Souburgh
Website laten maken Doornse kleutertjes zijn niet wat ze waren? Levert een selectie van 25 man toch teveel spanningen met zich mee of was het de 12e man die Website laten maken Culemborg naar de overwinning floot? De reden dat Bauke belachelijk wordt gemaakt heeft te maken met zn eigen gedrag in het veld. Dan verdien je dat. Zijn buikje is er ook te mooi rond voor.
3-1

Website laten maken Prinsenbeek - Website laten maken Teteringen
De battle of the brabos. Kees zit in een vormdip. Dat heeft te maken met het feit dat de fabeltjeskrant langskwam en hem vertelde dat Website laten maken Prinsenbeek kan promoveren dit jaar. Die spanning kan ons keesje niet aan. Tis sund. Gelukkig speelt hij zondag tegen een team wat voor de helft Website laten maken Bestaat uit uitkeringtrekkers en voor de andere helft uit dealertjes. Kees voelt zich geintimideerd en loopt huilend naar zn aanvoerder. Die weet hier wel raad mee en ritst zn gulp open.
4-4

Website laten maken Spijkenisse - Bommelerwaard
Pfoe. Afgrijselijke pot dit. Al heeft bommelerwaard de afgelopen weken toch degelijke uitslagent tegen de eerste twee teams behaald. Uit bij spike zullen ze dan ook eenvoudig over de tbs gangers walsen. Rode kaart voor de aanvoerder van spike en ook de derde helft wint bommel.
1-5

Tempo - Website laten maken Culemborg
Website laten maken Culemborg de reuzendoder. Kunnen ze ook paco en co verslaan? Hc voorzitter staat op en toont zijn klasse; 2 strafballen en rood voor de gladjanus van cul.
4-0

Website laten maken Woerden - Pelikaan
De twee teams die zich allebei te goed voelen voor de derde klasse en zichzelf zeker zien promoveren. Enige probleem is dat de stand dat niet ziet gebeuren. Hadden jullie al door dat die schreeuwgek die twee jaar geleden bij tempo zat nu bij pelikaan zit? Pikante overstap wel. Website laten maken Woerden schrikt van het intellectuele niveau van de coach en scoort er plotseling op los. Nummer 34 van pelikaan likt zijn wonden en het k*tje van de scheids.
5-3

Zwaluwen - Liberty
Zwaluwen is een sluwe vos. Langzamaan komen ze steeds dichterbij promotie. Tegen de houthakkers zal er geen probleem zijn. Ik zou de tip voor de scheids willen geven dat ze kaarten mee moeten nemen. Gelukkig doen ze dat bij zwaluwen altijd maar wat graag. Nummer 11 van liberty flipt m compleet en verliest zn echo en zelfverzekerdheid in een beurt van de oude scheids.
4-0