Doorn - Souburgh Souburgh heeft een p

Website laten maken Doorn - Souburgh

Souburgh heeft een paar mannetjes rondlopen die net zo goed zoWebsite laten maken Uden kunnen rollen en door hun beperking de bal niet kunnen zien. daarom kan het vreemde Website laten maken Doorn wat balletjes binnentikken. ze besluiten dan ook dat ze deze keer maar weer de basis gaan opstellen want weer punten laten liggen bij zon knudde ploeg dat vind de t-rex aan de zijlijn niet leuk.

6-0

Prinsjes-TET

Reteketet, gingercees gaat ook dit jaar zonder promotie naar bed. ginger cees is volgens 1 bepaalde bron een wonder speler die zelfs de zon nog koud aan kan laten voelen heb ik zon gevoel. Maar kan die ook hockeyen..... Nee. Alhoewel hij niet zo goed is Website laten maken Teteringen echt waardeloos. sterkte aan de toeschouwer.

2-1

spike-bommel

Ik voel hier een gespannen sfeer als ik deze website zo zie, bommel vorige keer gewonnen maar toen hadden ze een wat ander team dan nu. Nu draaien ze eindelijk een beetje goed en zullen dat door proberen te zetten tegen spike. maar spike steekt daar een stokje voor, of moet ik beter zeggen schopt daar een speler voor neer. Dit wordt hoe dan ook knokken dus Jury neem je punten boekje mee en tel elke stoot voor de winnaar.

2-4

Tempo-CUL

Cul met die kleine chinees en Tempo met de voorzitter. die voorzitter heeft het niet zo met chinezen en dondert dat kleine ventje er meteen uit, ook denkt die dat die smurf een invaller is en daar heeft die ook een hekel aan dus die kan ook weg. daardoor kan tempo gemakkelijk scoren en winnen ze de pot.

4-1

Website laten maken Woerden-VOgels

Website laten maken Woerden dat een veld heeft waarbij de lijnen nog schever zijn dan bij een blinde schiler. Van die extra ruimte op het veld maken ze gebruik en zullen flink over Pelikaan heen walsen. zakelijke overwinning

3-0

Zwaluwen-LIberty

Ik ben zoals men al weet niet heel erg fan van Liberty, maar dat komt door een paar spelers. Ik zal dus geen verhaal ophangen maar een Bounty uitzetten. Voor diegene die zorgt dat Nr.10, 7 en 11 geblesseerd het veld afgaan geef ik je een kratje, graag fotos als bewijs. Gebeurd het niet moet ik het heft in eigen hand nemen en verdient niemand wat.

10 - 0