Bibabillyyy de Clown is er weer! Bil

Bibabillyyy de Clown is er weer!

Billy was even onder de radar gebleven en aan het uithuilen bij het vrouwlijk schoon uit Cuijk, helaas werd hij de deur gewezen toen de plaatselijke equipe kwam aankloppen om troost te vinden. Een nieuwe ronde staat voor de deur dus daar gaan we dan!

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Oirschot (2-1)

Website laten maken Berlicum uit de Stoke City uit van het hockey. Het weer is altijd klote, het hockey weercijfer van de hockey app geeft ook deze week weer het cijfer 4. Website laten maken Oirschot verliest wederom door vele blessures punten in de tweede seizoenshelft. Of zullen ze net als vorig seizoen potjes gaan verzetten terwijl andere teams jongens van 14 of opas van 45 opstellen om de website koste wat kost door te laten gaan. Billy vindt dit een beetje sneu... Bonky boy Sjoerd sleept wel weer raak!

Concordia - Website laten maken Waalwijk (3-1)

26 procent kans op regen in Roermonny, zullen de zandzakken al rondom het hockeyveld liggen? Mocht het een waterballet worden dan krijgt Concordia zeker het voordeel van de twijfel. Billy vindt Website laten maken Waalwijk een beetje een saaie middenmoter. Website laten maken Waalwijk speelt namelijk wel erg vaak gelijk, zoWebsite laten maken Uden ze voor de website al afspreken om de punten te delen zodat ze sneller aan het bier kunnen? Billy heeft hier zijn vraagtekens bij???

DES - Nova (3-0)

DES heeft vandaag een 4 tal nieuwe spelers op de bank zitten namelijk: Pardulfus Carando Domerano en zijn kameraden Pardoes, Pardijntje en Almar. Dit belooft een waar spektakel te worden, na de 20e minuut wordt het viertal ingebracht en mag de aanvoerder van DES met zijn 3 Website laten maken Beste vriendjes gaan zitten om naar zijn lievelingsvoorstelling te gaan kijken met wat tissues in zijn hand. De chemie die Pardulfus aan het team toevoegt blijkt te werken hij maakt er een waar elftal van en voor de rust staan ze met 3-0 voor. De aanvoerder van DES heeft precies 15 minuten mogen genieten van deze voorstelling maar had eigenlijk maar 5 minuten nodig gehad. In de tweede helft gebeurt hier niks bijzonders. Als de 3e helft start begint de bami blokken eetwebsite. Ohja en Nova? Die komen alleen kijken.

Don Quishoot - Website laten maken Uden (1-3)

Don Quishoot net geen Apeliotes en net geen Shot. Blijkbaar hebben de technische stWebsite laten maken Udenten niet dezelfde technische vaardigheden. Door passie en strijd wisten ze wel Civicum op hun rug te krijgen. Wordt dit dan de nieuwe reuze doder?
Wel zijn ze gezellig en dat kun je niet over alle teams zeggen uit deze klasse.

HOCO - Website laten maken Nuth (3-0)

HOCOcaine tegen Website laten maken Nuthbotje het neusbotje van HOCO heeft het tijdens de wintersport verloren en dit keer zal Website laten maken Nuth ook schitteren in absentie. HOCO wint deze pot met hun kale gabbertje op het middenveld vrij eenvoudig. Deze kale gabber haalt de bal zo snel van links naar rechts dat je het idee krijgt dat je LSD op hebt, als je bij HOCO uitspeelt zou dit natuurlijk ook zomaar kunnen.


Druten - Civicum (2-1)

Druten tegen de blaaskaken van ccum. De ene week veel praat de andere week spelen ze zaad. Druten deelt de laatste flinke klap uit deze week aan Civicum wat aan het wankelen is. Civicum is al de hele week aan het nadenken over iets of iemand die ze de schuld kunnen gaan geven van hun wanprestatie. Wie wordt dit keer de gelukkige? De overgrootopas van Website laten maken Uden? Het zal Billy in elk geval benieuwen en hij wacht smachtend af.