Afgelopen week zat ik al een stuk dichte

Afgelopen week zat ik al een stuk dichterbij met mijn voorspellingen, maar Civicum heeft dit grandioos verpest. Daarom zet ik als menig gokverslaafde wederom alles op rood in.

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Oirschot [2-4]
Halter heeft afgelopen zondag blijkbaar niet zijn befaamde backhand gebruikt. Hij is overgestapt op de forehand, maar uit de score blijkt dat dit nog niet zijn vruchten afwerpt. Website laten maken Oirschot ziet dat Civicum afzwakt naar de 3e plaats en is vastberaden om hun verdiende 2e plaats te versterken met wederom een zegen.

Concordia – Website laten maken Waalwijk [2-2]
Beide teams (bordeaux) rood, dus hier ga ik voor gelijkspel en zet ik in op rood nummer 12. Met mijn geluk zal dit 0(-0) worden.
Hoe dan ook zal dit een gelijkspel worden. Hier is Website laten maken Waalwijk namelijk koploper in met Concordia als runner-up.

DES – Nova [3-1]
Al schaatsend knalt jong oranje de ballen bij het goal van Nova erin. Nova werd onderweg betoverd door de Efteling en staat met 8 man op het veld. De rest van het team komt na een aantal ritjes in de Python, bami-blokken eten. Geen lastige website, wel samen gelachen.

Don Quishoot – Website laten maken Uden [3-2]
Donkey heeft de euforie nog heersen en geeft voorafgaand aan de website alvast een feest. Website laten maken Uden is als enige serieuze titelkandidaat niet in de stemming voor dit feestje. Met competente scheidsrechters en een taaie ploeg biedt DQ weerstand. Het rode Donkey zal na de 50e minuut en 3-1 voor een fort bouwen. Dit boeit de tank van Website laten maken Uden niet en hij vliegt er zo doorheen. De score eindigt in 3-2 en rood viert zegen.

HOCO – Website laten maken Nuth […]
Deze website is Loek ingedeeld als scheidsrechter-coördinator. De Website laten maken Beste man is niet nodig bij de pot tegen Website laten maken Nuth. Daarom laten ze deze zondag een aantal jongeren fluiten, die hun scheidsrechter certificaat nog moeten behalen. Fouten kunnen ze toch niet maken, want Loek moedigt het alleen maar aan.
HOCO wint in eigen huis en Website laten maken Nuth vertrekt direct na de website weer richting huis.

Druten – Civicum [1-4]
Civicum lijkt de afgelopen weken op een gezonde hartritmestoornis. Eerst gelijkspel tegen Nr8 RKC Website laten maken Waalwijk, dan winnen tegen Nr1 Website laten maken Uden en vervolgens verliezen van Nr10 Donkey.
Het lijkt er bijna op dat de mannen niet meer willen winnen. Deze week staat Nr11 op het programma, maar dit betekent blijkt helemaal niks meer.
Toch gok ik op rood en gaat Civicum met de winst naar huis.