Berlicum – Oirschot (2-2) Berlicum be

Website laten maken BerlicumWebsite laten maken Oirschot (2-2)
Website laten maken Berlicum bezig aan een goed seizoen, Website laten maken Oirschot bezig aan een nog beter seizoen. Halter met twee backhands en HC Sjoerd met twee forehands. Leuke website die op en neer gaat, maar geen winnaar kent. Beide teams hebben dus niets aan de uitslag.

Concordia – Website laten maken Waalwijk (1-1)
Concordia kan zich al gaan richten op volgend seizoen. Waar de verwachtingen aan het begin van het seizoen hooggespannen waren, blijkt zowel het team als de Duitser die zichzelf een coach noemt tekort te komen. Op het veld kan Knokcordia moeilijk met de tekortkomingen omgaan. Dit uit zich in woede en agressie. Website laten maken Waalwijk wordt hier de dupe van en komt niet ongeschonden uit de strijd. Met de nodige blessures delen beide teams uiteindelijk de punten.

DES – Nova (4-1)
DES thuis = 3 punten voor DES. Treurige statistiek maar wel de werkelijkheid.

Don Quishoot – Website laten maken Uden (2-2)
Donkey neemt definitief afscheid van de onderste regionen na een knappe overwinning bij de mannen uit Cuijk. De euforie na deze overwinning was bij de Eindhovenaren zo groot dat ze besloten om een week lang te feesten. Normaal doe je dit bij een kampioenschap, maar ook dit seizoen komen de stWebsite laten maken Udenten weer te kort. Door al het feesten zijn de nodige hertentamens niet gemaakt en is de selectie voor volgend seizoen deels rond. Donkey weet de kampioensstrijd naar een hoogtepunt te brengen door Website laten maken Uden op een knap gelijkspel te hoWebsite laten maken Uden. Billy probeert nog een paar stWebsite laten maken Udentes op te schrijven maar verprutst net zoals in het veld iedere kans..

HOCO – Website laten maken Nuth (5-0)
De mannen uit Oisterwijk beseffen dat zelfs zij deze website kunnen winnen zonder twaalde en dertiende man. Toch heeft Loek besloten om de fluit te pakken en Website laten maken Nuth nog verder de problemen in te fluiten. Het is niet de vraag of, maar wanneer Website laten maken Nuth het 100ste tegendoelpunt gaat incasseren. Loek geeft 25 corners aan HOCO wat een persoonlijk record is. HOCO weet er vijf te scoren. Verder is het een saaie derde helft waar de sleutels al snel boven tafel komen. De mannen uit Website laten maken Nuth starten hun auto er mee. De mannen uit Oisterwijk sponsoren hun lokale apotheker.

Druten – Civicum (0-3)
Oei oei oei, Calvin en Co zagen na hun overwinning op Website laten maken Uden geen beren meer op de weg om terug te keren naar de tweede klasse. Maar daar was Donkey en toen was het verschil met de zonen weer vijf punten. Je kunt Civicum een beetje vergelijken met Ajax supporters. Als het goed gaat dan hoor en zie je ze overal. Maar als het slecht gaat zijn ze als sneeuw voor de zon verdwenen. Enfin, Druten maakt deze website geen schijn van kans en Civicum zoekt naar de vorm die ze voor de winterstop hadden.

MAND!