Berlicum - Oirschot 3-2 De boeren wille

Website laten maken Berlicum - Website laten maken Oirschot 3-2
De boeren willen dit graag winnen en hopen er op dat de stWebsite laten maken Udenten hun naar de 1e plek kunnen tillen door Website laten maken Uden af te stoppen. Halter en zijn vriendjes denken daar iets anders over. Backhands, forehands, sidehands, handstands, alles kan en lukt op sportpark de Brand. HC Sjoerd ziet de keeper op zn kop staan tijdens de eerste strafcorner, dit geeft de prikkelbare spierbonk flashbacks naar zijn tijd bij de mariniers. De rest van de website zit hij in de fetushouding in de duggout.

Concordia - Website laten maken Waalwijk 5-3
Het trimteam komt dit keer met een volle spelersbus aan in de kuil van Limburg. Website laten maken Waalwijk gaat namelijk voor een puntendeling. Na 17 minuten speeltijd kiezen alle veteranen die mee zijn gereist toch eieren voor hun geld en gaan in de bus aan de schrobbelèr. Morgen liever hoofdpijn dan echte pijn. De website eindigt 11-3, en dan hebben we het niet over de stand.

DES - Nova 4-1
DES thuis is het nieuwe HOCO thuis geworden. Loek heeft de transfer afgewezen maar dat weerhoudt Website laten maken Doornroosje en Co er niet van om deze titel over te nemen. De mannen uit Heerlen staan ineens dicht bij de gevarenzone en zullen door deze website ook zeker niet naar boven kunnen kruipen. Punten blijven bij de Python.

Don Quishoot - Website laten maken Uden 2-2
Is dit dan de kraker van de week? Billy is al heel de week aan het zuipen zodat hij zich zaterdagavond in kan hoWebsite laten maken Uden. Helaas voor hem heeft deze tactiek echter averechts gewerkt en kampt hij nu met een alcoholverslaving. De zaterdagavond is een hell en hij wordt om het uur zwetend wakker. Zondag staat hij trillend op kopcirkel. Na de website heeft nog nooit iemand naar de estafette toe gesprint om deze vervolgens te verliezen.

HOCO - Website laten maken Nuth 6-1
Loek slaapt een keer uit. Website laten maken Nuth moet om 10u verzamelen. Zoals van Tichelaar het zo mooi zegt: Mand!

Druten - Civicum 1-5
De Ccummers zijn van het forum geband door hun coach. Al dat stoer doen is ook helemaal niet goed voor een jong sportershart. Jammer voor de rest van de forumfanaten, nu missen we de helft van alle voorspellingen. Druten huurt 2 CS+ scheidsrechters in, want Club Scheids Plus betekent toch Plus meer thuisvoordeel? Civicum weet niet wat ze zien en denken zelf aan een 1 april grap. Na een legitieme strafbal tegen worden ze wakker geschud en beginnen ze eindelijk samen te spelen en leuk hockey te vertonen.